“Ramai Sudah Saksikan Kesukaran Saya Dalam Industri..” – Menang AJL39 Umpama Hadiah 20 Tahun Marsha Bergelar Penyanyi

Hiburan

“Ramai Sudah Saksikan Kesukaran Saya Dalam Industri..” – Menang AJL39 Umpama Hadiah 20 Tahun Marsha Bergelar Penyanyi

Sedia maklum, lagu Hening Rindu yang dipopularkan oleh penyanyi, Marsha Milan Londoh telah memenangi Anugerah Juala Lagu ke-39 (AJL39) semalam.

Menurut Mstar, kemenangan tersebut memberi makna yang cukup besar buat penyanyi itu selepas 20 tahun berkecimpung di dalam industri.

Advertisement

marsha milan

Marsha berkata, terlalu banyak cabaran dan ujian yang perlu ditempuhi sebelum dia berjaya mengecapi trofi yang disifatkan paling bermakna sepanjang kariernya. muzik tanah air.

Trofi kemenangan ini sangat bermakna sebab saya dah 20 tahun dalam industri membina nama.

marsha milan

Ramai saksikan kesukaran saya dalam industri dan kemenangan saya kecapi ni besar maknanya.

Penyanyi itu memberitahu dia langsung tidak meletakkan sasaran untuk memenangi sebarang kategori apatah lagi menjuarainya.

Dalam pada itu, penyanyi itu turut mengucapkan terima kasih buat pasangan selebriti, Akim Ahmad dan Stacy kerana telah membuka peluang untuknya bertanding di pentas AJL edisi ke-36 menerusi lagu Cinta.

marsha milan nak buat konsert sendiri
1 month ago

“Saya Sebenarnya Teringin Sangat, Tapi...” - Peminat Minta Buat Konsert, Marsha Milan Akui Ada Rasa Takut

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Mstar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...