January 28th, 2010

raja lawak 4

Korang layan tak Raja Lawak 4 ? Memula kami tak tengok la jugak, tapi skang nie dah melekat dah kat TV setiap hari Ahad pukul 9 malam. Dah siap-siap tukar channel jadi channel Astro Prima lagi. Kesian kat mak kitorang nak tengok TV1. Tapi last-last dia pun layan jugak. Sama-sama gelak ngan kitorang.

Bagi kami kali nie punya Raja Lawak ada 3 peserta yang best. Lain semua agak kureng sikit. Yang paling best sudah tentu Alex. Lawak dia memang sempoi. Tapi kami suka gak lawak Idlan ataupun lebih dikenali sebagai Abang Kasim. Siap ada jalan cerita dari episod 1 tue. Memang lawak gile!!! Dan yang paling last team Mamu. Not bad gak la lawak diorang.

Kalau korang tak layan Raja Lawak 4 kami cadangkan kepada anda untuk start tengok minggu nie. Sila jangan miss si Alex nie. Dia memang lawak. Tak percaya tengok video kat bawah nie. Bagi kami nie persembahan terbaik dia setakat nie.


Comments are closed.

Loading...