Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Raja Ilya Tolak Tawaran Berlakon Aksi Berbogel Dalam Siri Netflix

Nampaknya seorang lagi pelakon wanita Malaysia beragama Islam telah ditawarkan berlakon dengan aksi berbogel.

Kali ini ia dikongsikan oleh Raja Ilya yang kini mentap di Perth, Australia dan terpaksa menolak tawaran berlakon untuk siri Netflix.

Advertisement

Tawaran yang saya terima itu bayarannya bagus dan diterbitkan syarikat produksi yang besar. Namun, saya tak nak buat.

Sesetengah orang akan menerima babak sebegitu sebagai karya seni. Itu bergantung kepada individu sendiri. Namun, saya tak selesa untuk melakonkan babak yang memerlukan saya berbogel atau berkaitan dengan aksi seksual. Jadi, saya tolak. – Katanya kepada Harian Metro.

Ilya pada waktu ini sedang mencuba nasib untuk terlibat dalam terbitan antarabangsa antarang seperti menyertai uji bakai untuk filem Star Wars: The Rise of Skywalker, Jurassic World dan turut telah disenarai pendek memegang watak Kamala Khan atau Miss Marvel dalam filem terbitan Marvel Studios.

Semoga suatu hari nanti kita dapat lihat Raja Ilya beraksi dalam filem antarabangsa.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. anonymous

    March 4, 2021 at 1:25 pm

    sembang kari

    • Anonymous

      March 4, 2021 at 2:14 pm

      Setuju

  2. Anonymous

    March 4, 2021 at 9:07 am

    die ni asal kuar cite je pasal tolak tawaran cite luar negara. tu je la modal die. ntah betul ke tak. orang tawar la watak macam tu dah die pon pakai baju tak cukup kain.

  3. Mek ti

    March 4, 2021 at 6:52 am

    Lol, dia ni dari dulu tolak?? Mungkin takde pun actually tawaran tu. tah pape je.

  4. Dida

    March 3, 2021 at 7:14 pm

    Erkkk. ..sekarang bukan ke dah kira bogel dah. ..tutup sikit2 jew. ..ish2. ..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top