Raja Ema Hiasi Muka Depan Majalah Nona Edisi November 2012

Hiburan

Raja Ema Hiasi Muka Depan Majalah Nona Edisi November 2012

Lama sungguh tidak mendengar perkembangan terkini Raja Ema. Paling last pun Abang Nara pernah sharekan beberapa keping gambar terbaru Raja Ema. Abang Nara respek kepada Raja Ema kerana masih maintain cun melecun dan kurus macam anak dara walaupun sudah agak berusia.

raja ema

Advertisement

Agaknya apa yang dikongsikan oleh Raja Ema kepada semua peminatnya? Nak tahu kenalah dapatkan majalah Nona keluaran November 2012 di kedai-kedai buku berhampiran. Tak sabar rasanya nak membaca untuk mengetahui perkembangan terkini Raja Ema.

P.S: Kelebihan penggunaan Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia (KDS1M)

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

92 Comments

  1. mak embong

    October 6, 2012 at 3:07 pm

    umur raja ema 43thn sekarang… but she looks like 30’s… lagi cantikkkkkk

  2. mek nab

    October 6, 2012 at 9:38 am

    antara artis feveret zaman anak dara dolu2…raja ema dan mazuin hamzah

  3. nyah tetek

    October 6, 2012 at 1:16 am

    hot mama

  4. belacan

    October 6, 2012 at 12:03 am

    ala…mekap + plastik surgery mmg nampak cantik…..tak caya cer try g kedai mekap pro…lepas tu wat cover majalah…sure kita pun jadi cantik gilerr

  5. yuni

    October 5, 2012 at 11:20 pm

    eh….igt kan kila fairy tale

Loading...