Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Raja Ema Hiasi Muka Depan Majalah Nona Edisi November 2012

Lama sungguh tidak mendengar perkembangan terkini Raja Ema. Paling last pun Abang Nara pernah sharekan beberapa keping gambar terbaru Raja Ema. Abang Nara respek kepada Raja Ema kerana masih maintain cun melecun dan kurus macam anak dara walaupun sudah agak berusia.

raja ema

Agaknya apa yang dikongsikan oleh Raja Ema kepada semua peminatnya? Nak tahu kenalah dapatkan majalah Nona keluaran November 2012 di kedai-kedai buku berhampiran. Tak sabar rasanya nak membaca untuk mengetahui perkembangan terkini Raja Ema.

Advertisement

P.S: Kelebihan penggunaan Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia (KDS1M)

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 Comments

  1. norah danis

    October 14, 2012 at 8:39 pm

    memang sah bulan ni majalah nona mesti laku punyeee

  2. saya original

    October 12, 2012 at 11:43 pm

    Alahai ni bukan cantik tapi semakin bengis ada le. Dah ilang manis wajah dia…rasanye dh banyak cucuk2 ni…

  3. wajah Kak Pah lagi runcing bak Petola

    October 8, 2012 at 11:32 pm

    nampak muka dia mcm cucuk botox jew.. obvious sgtlaaaa, especially kat bhgn dagu n hidung tu… kenapalah nak cucuk2…?? muka asal ko lagi cute dan manja lah Kak Ema…….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top