October 5th, 2012

Lama sungguh tidak mendengar perkembangan terkini Raja Ema. Paling last pun Abang Nara pernah sharekan beberapa keping gambar terbaru Raja Ema. Abang Nara respek kepada Raja Ema kerana masih maintain cun melecun dan kurus macam anak dara walaupun sudah agak berusia.

raja ema

Agaknya apa yang dikongsikan oleh Raja Ema kepada semua peminatnya? Nak tahu kenalah dapatkan majalah Nona keluaran November 2012 di kedai-kedai buku berhampiran. Tak sabar rasanya nak membaca untuk mengetahui perkembangan terkini Raja Ema.

P.S: Kelebihan penggunaan Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia (KDS1M)


92 responses to “Raja Ema Hiasi Muka Depan Majalah Nona Edisi November 2012”

  1. norah danis says:

    memang sah bulan ni majalah nona mesti laku punyeee

  2. saya original says:

    Alahai ni bukan cantik tapi semakin bengis ada le. Dah ilang manis wajah dia…rasanye dh banyak cucuk2 ni…

  3. wajah Kak Pah lagi runcing bak Petola says:

    nampak muka dia mcm cucuk botox jew.. obvious sgtlaaaa, especially kat bhgn dagu n hidung tu… kenapalah nak cucuk2…?? muka asal ko lagi cute dan manja lah Kak Ema…….

Loading...