December 22nd, 2011

Yeah ~~ Abang Nara tahu ramai yang bakal tersenyum girang dengan bonus yang bakal diberikan tidak lama lagi. Ada yang dah plan nak tukar kereta baru, ada yang nak beli rumah baru, ada yang nak tukar bini baru dan pastinya ada yang nak beli gadjet baru. Dan semestinya yang nak tukar gadjet baru pasti akan pening sebab terlalu banyak pilihan di pasaran. Cadangan Abang Nara, apa kata anda ushar-ushar Samsung Galaxy Tab 8.9. Serius nampak menarik.

samsung galaxy tab 8.9

Samsung Galaxy Tab 8.9 ini dibawakan khas oleh Celcom yang mempunyai the best network connection and widest coverage kat Malaysia nie. Apa guna ada gadjet canggih kalau tak boleh guna Internet kan? Dengan Celcom, korang bukan sahaja boleh online bila-bila masa dan di mana-mana sahaja, korang siap boleh dapatkan Samsung Galaxy Tab 8.9 ini dengan harga serendah RM1,288.

samsung galaxy tab 8.9

Bayangkan korang dengan muka bangga (bukan riak) memegang Samsung Galaxy Tab 8.9 dan online melayari Internet dengan pantasnya bersama Celcom Broadband di ruang tamu rumah sambil diperhatikan sedara mara yang lain. Macho tak macho lah kan. Bulan-bulan bayar RM98 je kot.

samsung galaxy tab 8.9

So tunggu apa lagi? Dapatkan Samsung Galaxy Tab 8.9 ekslusif dengan Celcom yang telah memenangi award Frost & Sullivan’s Mobile Broadband Provider untuk 2 tahun berturut-turut hari ini jugak. More info boleh baca di Celcom Smartphones.


Comments are closed.

Loading...