Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Raikan 2012 Dengan Samsung Galaxy Tab 8.9, Ekslusif Bersama Celcom

Yeah ~~ Abang Nara tahu ramai yang bakal tersenyum girang dengan bonus yang bakal diberikan tidak lama lagi. Ada yang dah plan nak tukar kereta baru, ada yang nak beli rumah baru, ada yang nak tukar bini baru dan pastinya ada yang nak beli gadjet baru. Dan semestinya yang nak tukar gadjet baru pasti akan pening sebab terlalu banyak pilihan di pasaran. Cadangan Abang Nara, apa kata anda ushar-ushar Samsung Galaxy Tab 8.9. Serius nampak menarik.

samsung galaxy tab 8.9

Advertisement

Samsung Galaxy Tab 8.9 ini dibawakan khas oleh Celcom yang mempunyai the best network connection and widest coverage kat Malaysia nie. Apa guna ada gadjet canggih kalau tak boleh guna Internet kan? Dengan Celcom, korang bukan sahaja boleh online bila-bila masa dan di mana-mana sahaja, korang siap boleh dapatkan Samsung Galaxy Tab 8.9 ini dengan harga serendah RM1,288.

samsung galaxy tab 8.9

Bayangkan korang dengan muka bangga (bukan riak) memegang Samsung Galaxy Tab 8.9 dan online melayari Internet dengan pantasnya bersama Celcom Broadband di ruang tamu rumah sambil diperhatikan sedara mara yang lain. Macho tak macho lah kan. Bulan-bulan bayar RM98 je kot.

samsung galaxy tab 8.9

So tunggu apa lagi? Dapatkan Samsung Galaxy Tab 8.9 ekslusif dengan Celcom yang telah memenangi award Frost & Sullivan’s Mobile Broadband Provider untuk 2 tahun berturut-turut hari ini jugak. More info boleh baca di Celcom Smartphones.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top