Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Rafiqin Darwisy Yang Sungguh Kurang Ajar Mengutuk Arwah Din Beramboi

rafiqin darwisy yang bangsat

Budak-budak zaman sekarang nie memang kurang ajar betul. Bukan semua tapi mamat yang bernama Rafiqin Darwisy nie memang kurang ajar gile b**i punya. Kami emosi sangat-sangat nie. Panas betul dengan Rafiqin Darwisy yang mengutuk arwah Din Beramboi.

Advertisement

Kesian sebenarnya kat mak bapak Rafiqin Darwisy nie. Bukan salah ibu mengandung tapi mungkin salah tak cukup ilmu pengetahuan yang diajar kot. Tapi kami rasa si Rafiqin Darwisy nie memang ada suis otak dia tercabut satu kot. It’s a common sense untuk respek dan bukannya kutuk orang yang dah meninggal dunia. Orang tak belajar agama pun tau beb.

Kepada si Rafiqin Darwisy, rasanya tak lama lagi kalau tetiba ada polis datang tangkap nak bawak masuk penjara, jangan buat-buat tak tahu plak sebab apa. Lu fikirlah sendiri ~~

Korang baca ajerlah apa yang si mamat Rafiqin Darwisy nie tulis dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Memang sah dia nie kurang ajar!!!

Advertisement

rafiqin darwisy yang bangsat

rafiqin darwisy yang bangsat

rafiqin darwisy yang bangsat

rafiqin darwisy yang bangsat

rafiqin darwisy yang bangsat

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top