February 20th, 2018

Sejak semalam, kecoh di media sosial bekas pengacara rancangan berbentuk majalah 3R telah berkahwin di Australia dengan pasangan sejenisnya. Rafidah dikatakan berkahwin dengan wanita itu di Australia kerana terdapat gambar mereka berdua menunjukkan cincin yang tersarung di jari masing-masing.

Rafidah melalui screenshot perbualan dengan seorang pengguna Twitter bagaimanapun menafikan berkahwin dengan wanita itu dan mendakwanya fitnah.

Rafidah mengatakan dia rileks saja di samping kucingnya tersayang dan mempersilakan kaki gosip membuat semakan pendaftaran kahwin dan passportnya, kerana ia tidak pernah berlaku.

Instagram wanita yang dikatakan pasangan Rafidah yang memuat naik gambar-gambar dan kapsyen-kapsyen tersebut bagaimanapun didapati telah dinyahaktifkan atau ditukar kata namanya kerana akaunnya tidak lagi wujud. – beautifulnara.com

Sumber: Andy Telasai


70 responses to “Rafidah 3R Nafi Kahwin Pasangan Sejenis Di Australia”

  1. si api neraka says:

    Jangan kata org nty tuhan balik kan kata korg kat korg smue plak benda mcam ni kne siasat btul bru la bleh ckap ok dosa nty sendri mau ingat arr haha

  2. Anonymous says:

    Bersepah je pic lovey dovey kat ig rafidah before this. Boleh tgk sbb sebelum ni public. Ni bila citer mcm ni meletup. Terus private ig dia. I believe shes archiving all the lovey dovey pics first. Lulz

  3. Anonymous says:

    I think that is Ashley. Not Rafidah. She works at buzzfeed using channel boldy at youtube. She even has a video on her wedding. You can search at youtube. Pelanduk 2 serupa.

  4. Alia says:

    Abg nara ni suka kuar cerita yg tk pasti….jgn suka2 bawa cerita yg tak pasti .itu fitnah..

  5. pokcik bebawang says:

    Layanlah BINATANG sepuas hati ko cik pidah ooi..lame2 otak pun 2×5 cam binatang..
    (harap ko berbaliklah ke pangkal jln yg benar !. )

Loading...