Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Rafidah 3R Nafi Kahwin Pasangan Sejenis Di Australia

Sejak semalam, kecoh di media sosial bekas pengacara rancangan berbentuk majalah 3R telah berkahwin di Australia dengan pasangan sejenisnya. Rafidah dikatakan berkahwin dengan wanita itu di Australia kerana terdapat gambar mereka berdua menunjukkan cincin yang tersarung di jari masing-masing.

Advertisement

Rafidah melalui screenshot perbualan dengan seorang pengguna Twitter bagaimanapun menafikan berkahwin dengan wanita itu dan mendakwanya fitnah.

Rafidah mengatakan dia rileks saja di samping kucingnya tersayang dan mempersilakan kaki gosip membuat semakan pendaftaran kahwin dan passportnya, kerana ia tidak pernah berlaku.

Instagram wanita yang dikatakan pasangan Rafidah yang memuat naik gambar-gambar dan kapsyen-kapsyen tersebut bagaimanapun didapati telah dinyahaktifkan atau ditukar kata namanya kerana akaunnya tidak lagi wujud. – beautifulnara.com

Sumber: Andy Telasai

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 Comments

  1. mm

    February 22, 2018 at 4:15 am

  2. Anonymous

    February 22, 2018 at 4:05 am

    best keee gesel pepet dengan pepet?

    • Anonymous

      February 22, 2018 at 12:47 pm

      ?

  3. mimilofa

    February 21, 2018 at 11:48 pm

    memang dia pun uolls, banyak je gambar lovey dovey diorang kat IG sebelum ni. but mostly awek dia la yg post, si Rafidah ni cover-cover sikit. public figure kan. dia memang dari dulu lesbian lah. sebelum dia couple dengan minah ni, dia couple dengan Lina Tan boss besar Red Communications tu.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top