February 20th, 2018

Sejak semalam, kecoh di media sosial bekas pengacara rancangan berbentuk majalah 3R telah berkahwin di Australia dengan pasangan sejenisnya. Rafidah dikatakan berkahwin dengan wanita itu di Australia kerana terdapat gambar mereka berdua menunjukkan cincin yang tersarung di jari masing-masing.

Rafidah melalui screenshot perbualan dengan seorang pengguna Twitter bagaimanapun menafikan berkahwin dengan wanita itu dan mendakwanya fitnah.

Rafidah mengatakan dia rileks saja di samping kucingnya tersayang dan mempersilakan kaki gosip membuat semakan pendaftaran kahwin dan passportnya, kerana ia tidak pernah berlaku.

Instagram wanita yang dikatakan pasangan Rafidah yang memuat naik gambar-gambar dan kapsyen-kapsyen tersebut bagaimanapun didapati telah dinyahaktifkan atau ditukar kata namanya kerana akaunnya tidak lagi wujud. – beautifulnara.com

Sumber: Andy Telasai


70 responses to “Rafidah 3R Nafi Kahwin Pasangan Sejenis Di Australia”

  1. Anonymous says:

    best keee gesel pepet dengan pepet?

  2. mimilofa says:

    memang dia pun uolls, banyak je gambar lovey dovey diorang kat IG sebelum ni. but mostly awek dia la yg post, si Rafidah ni cover-cover sikit. public figure kan. dia memang dari dulu lesbian lah. sebelum dia couple dengan minah ni, dia couple dengan Lina Tan boss besar Red Communications tu.

Loading...