June 21st, 2017

Bersempena sambutan Hari Bapa yang lalu, pelakon Mawar Rashid ada memuat naik satu ucapan khas dan penuh kasih sayang buat kekasihnya, Raf Yaakob. Untuk anda yang tidak tahu, Raf merupakan seorang duda anak dua.

Berikut ucapan Mawar buat Raf :-

Tersentuh dengan ucapan istimewa tersebut, Raf ada berterima kasih kepada Mawar menerusi ruangan komen di foto tersebut. Menariknya, Raf seakan memberikan gambaran bahawa mereka mungkin bakal berkahwin tidak lama lagi.

Ramai peminat yang mendoakan agar pasangan merpati dua sejoli ini cepat berkahwin kerana mereka berdua memang sudah cukup mesra bersama. Apa-apa pun, kami berharap agar perancangan Raf dan Mawar untuk fasa lebih serius dipermudahkan. Kan Raf kata, benda baik tidak perlu dilengahkan..Hehe.

P.S: Adui terharunya tengok Aiman Hakim Ridza bekerja keras untuk menghadiahkan ibu tercinta seutas gelang emas HABIB. Inilah salah satu cara seorang anak membalas pengorbanan dan jasa si ibu membesarkan kita. Pasti si ibu gembira, lebih-lebih lagi bila Aidilfitri semakin hampir. Anda pun jangan lupa untuk “Budayakan Rantaian Kasih” bersama HABIB sepanjang bulan Syawal ini. Maklumat lanjut di https://rantaiankasih.habibjewels.com.


Comments are closed.

Loading...