July 28th, 2009

radhi oag dan isteri

Isteri Radhi OAG, Shazlin bersumpah yang dia telah tidur dengan lelaki lain. Itu kata Radhi OAG sebagai sebab dia menceraikan bini dia. Tapi bila tanya tentang sumpah tue, si Shazlin cuma mengaku yang dia bersumpah dia ada kenal laki lain, tapi tak tidur ngan laki tersebut.

Tambah panas bila Radhi cakap dia ada bukti SMS manja bininya ngan lelaki tersebut. “Baby I Miss You” itulah isi SMS yang membuatkan Radhi panas tahap air cerek yang sedang dijerang. Kalau kitorang pun akan panas baca SMS macam tue untuk orang yang kita sayang. Tak gitu?

Selalunya kalau berlaku penceraian, lelaki yang dipersalahkan. Main kayu tiga lah, pasang skandal kat belakang bini atau maybe terlalu sibuk carik rezeki sampai anak bini terabai. Tapi dalam kes nie, nampak macam si Shazlin pulak yang bersalah. Nampaknya kadang-kadang perempuan pun boleh jadi punca jatuhnya rumah tangga seseorang.

Tapi buat masa ini, janganlah kita membuat keputusan siapa yang bersalah dalam kes penceraian Radhi OAG dan Shazlin nie. Kita tunggu apa kata mahkamah. Kadang-kadang benda hal rumah tangga orang nie lebih complicated daripada apa yang kita sangka. Hanya mereka-mereka yang terlibat jer lebih mengetahui apa sebenarnya yang terjadi.

Ada tips-tips tak untuk memastikan rumah tangga sentiasa bahagia? Kongsilah ngan kami. Jangan malu-malu tau. Nak gak tau pengalaman anda semua.


Comments are closed.

Loading...