July 7th, 2015

Mengambil keputusan untuk tidak terlalu mendedahkan kisah percintaan mereka, ramai yang masih tertanya-tanya tentang perancangan masa depan Qi Razali dan Nelydia Senrose.

Pernah mengeluarkan kenyataan untuk memperisterikan Nelydia, Qi mengakui beliau sudah mula melakukan persiapan perkahwinan secara perlahan-lahan dan  keluarga beliau sudah bertemu dengan ibu bapa Nelydia sebaik sahaja mereka pulang daripada mengerjakan umrah.

Qi juga menjelaskan sejauh mana kebenaran khabar angin mengatakan mereka akan mengikat tali pertunangan selepas Aidilfitri ini.

Persiapan tu sentiasa dalam proses. Mungkin juga seperti baru nak tengok-tengok cincin. Ya, ibu Nelydia sudah pulang dari Mekah dan perbincangan dengan keluarga dia pun sudah di buat tetapi kalau tentang tarikh tu belum ada lagi.

Lagipun sebolehnya kami tak mahu bercerita sangat tentang perkara ini sebab ia masih dalam perancangan. Kita beraya dulu. Lepas itu baru kita tengok macam mana. Apabila sudah betul-betul pasti nanti saya akan kongsikan dengan semua. Tiada niat nak sorok atau buat senyap-senyap.

InshaAllah kami mendoakan agar niat Qi Razali untuk menjadikan Nelydia Senrose sebagai teman hidupnya berjalan dengan lancar. Perbezaan umur bukan penghalang untuk mereka berdua membina rumah tangga yang bahagia.

Sumber Berita: Malaysian Digest

 

 

 

 

 


Comments are closed.

Loading...