Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Qi Razali Doakan Kebahagiaan Nelydia Senrose

Pelakon dan pengacara Qi Razali mendoakan kebahagiaan bekas kekasihnya, Nelydia Senrose yang dikhabarkan bakal mendirikan rumah tangga pada April ini.

Advertisement

Qi bersyukur Nelydia bertemu dengan seorang lelaki yang baik dan boleh membimbingnya.

Alhamdulillah, saya bahagia dia jumpa dengan individu yang boleh membimbingnya… Dia bertemu lelaki baik. Semoga semua yang diimpikan dicapai dalam perkahwinan nanti.

Saya mendoakan yang terbaik untuk awak (Nelydia).Tahniah! Semoga berbahagia hingga ke anak cucu.

Pada masa yang sama, Qi juga mendoakan supaya segala persiapan perkahwinan Nelydia berjalan dengan lancar dan diberkati.

Ketika ini Nelydia sedang rancak membuat persiapan perkahwinannya bersama cinta hati, Hafiz. Bagaimanapun, pelakon itu masih belum lagi berkongsi tarikh sebenar pernikahannya.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Rin

    March 27, 2019 at 1:19 pm

    Die ni juga yang tak kawen kawen, umo dah 40,not ready juga ke

  2. Anonymous

    March 27, 2019 at 11:29 am

    Yg penting kek memaluan mana nanti jadi hidangan

  3. faraj

    March 27, 2019 at 11:27 am

    “Tak payah Doa kan kebahgian dia….” Doa kan bakal suami dia tu tk sesat kat Lautan, mcm Uqasha Sebelom ni , bakal Tunang sesat kat Lautan dh 44 purnama tak jumpa2……hmmmm

  4. Anonymous

    March 27, 2019 at 11:14 am

    Hafiz mana satu bakal suami dia ni?? Hafiz Hamidun ke?

  5. R

    March 27, 2019 at 10:52 am

    Masih nak sorok2 tarikh kawn. Bukan aku hard up nk pegi. We have better things to do cuti sekolah ni. Anyway all the best

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama