Written by Bella | March 27th, 2019

Pelakon dan pengacara Qi Razali mendoakan kebahagiaan bekas kekasihnya, Nelydia Senrose yang dikhabarkan bakal mendirikan rumah tangga pada April ini.

Qi bersyukur Nelydia bertemu dengan seorang lelaki yang baik dan boleh membimbingnya.

Alhamdulillah, saya bahagia dia jumpa dengan individu yang boleh membimbingnya… Dia bertemu lelaki baik. Semoga semua yang diimpikan dicapai dalam perkahwinan nanti.

Saya mendoakan yang terbaik untuk awak (Nelydia).Tahniah! Semoga berbahagia hingga ke anak cucu.

Pada masa yang sama, Qi juga mendoakan supaya segala persiapan perkahwinan Nelydia berjalan dengan lancar dan diberkati.

Ketika ini Nelydia sedang rancak membuat persiapan perkahwinannya bersama cinta hati, Hafiz. Bagaimanapun, pelakon itu masih belum lagi berkongsi tarikh sebenar pernikahannya.

Sumber Berita : BH ONLINE

6 responses to Qi Razali Doakan Kebahagiaan Nelydia Senrose

  1. R says:

    Masih nak sorok2 tarikh kawn. Bukan aku hard up nk pegi. We have better things to do cuti sekolah ni. Anyway all the best

  2. Anonymous says:

    Hafiz mana satu bakal suami dia ni?? Hafiz Hamidun ke?

  3. faraj says:

    “Tak payah Doa kan kebahgian dia….” Doa kan bakal suami dia tu tk sesat kat Lautan, mcm Uqasha Sebelom ni , bakal Tunang sesat kat Lautan dh 44 purnama tak jumpa2……hmmmm

  4. Anonymous says:

    Yg penting kek memaluan mana nanti jadi hidangan

  5. Rin says:

    Die ni juga yang tak kawen kawen, umo dah 40,not ready juga ke

  6. poyo says:

    dulu dengan yuna pastu breakup dengan yuna semata dapat nely lagi cun..qi qi