April 20th, 2020

Setelah 11 hari dirawat di Hospital Sungai Buloh akibat jangkitan COVID-19, akhinrya pelakon cantik, Puteri Aishah berkongsi berita gembira apabila ujian saringan kedua mengesahkan dia bebas daripada wabak pandemik tersebut.

puteri aishah bebas covid-19

Menerusi video yang dimuat naik di akaun Instagramnya, Puteri Aishah menggeletar satu badan ketika menerima berita dirinya sudah sembuh dan daripada wajahnya dapat dilihat dia tidak dapat menyembunyikan rasa syukur tidak terhingga.

Dia juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang tidak berhenti mendoakan kesihatan dirinya danΒ juga doktor serta jururawat yang menjaganya sepanjang berada di hospital.

View this post on Instagram

Allahu Akbar! Bila nurse Kak Zue cakap result Puteri NEGATIVE!! Puteri terus shaking satu badan rasa syukur happy sgt! Alhamdulillah Alhamdulillah Ya Allah, bersyukurnya! 🀲🏻 Lepas 11 hari dalam ward, di Hospital Sg Buloh, pagi tadi pukul 12 pagi Puteri buat second swab, dlm tghhari tadi nurse kata Puteri negative! U are free from covid!! Saya berjaya lawan covid!πŸ’ͺ🏻 Alhamdulillah Syukur! Terima kasih semua sbb doakan Puteri dan terima kasih yg teramat sgt kepada semua nurse dan doctor yg jaga puteri, rawat puteri selama di sini..πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» I appreciate it lot! THANK YOU! πŸ™β€οΈ #iWON #kitapastimenang #InShaAllah

A post shared by Ms. Puteri Aishah (@puteriaishahofficial) on

Rakan-rakan artis dan juga netizen turut memenuhi ruang komen dengan ucapan sykur keadaan Puteri Aishah telah pulih sepenuhnya dari wabak COVID-19.

puteri aishah bebas covid-19 puteri aishah bebas covid-19 puteri aishah bebas covid-19

Puteri Aishah dipercayai menerima jangkitan wabak itu selepas pulang dari penggambaran sebuah drama di Scotland pada 7 April lalu.


One response to “Puteri Aishah Menggeletar Disahkan Bebas COVID-19”

  1. Anonymous says:

    Syukur, lepas ni pergi luar negara lagi ya. Covid19? Rilek aa.. Production ada

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...