Written by Bella | March 21st, 2018

Perkongsian Datuk SM Faisal SM Nasimuddin yang memuat naik foto mesra bersama pelakon Puteri Aishah dengan kapsyen ingin meluangkan masa bersama mencetuskan tanda tanya tentang status sebenar hubungan mereka berdua.

Kemesraan Puteri Aishah dan SM Faisal jelas menarik perhatian ramai yang mendoakan dan berharap “percintaan” mereka ini dapat ke fasa yang lebih serius.

Walaubagaimanapun, menerusi portal Harian Metro, Puteri Aishah nafi beliau mempunyai hubungan istimewa dengan ahli perniagaan tersebut.

Kami tidak ada hubungan istimewa tetapi saya selesa mengenali dirinya. Kami hanya berkawan dan tidak lebih daripada itu. Kami juga jarang berjumpa kerana saya sibuk dengan penggambaran drama manakala Faisal pula selalu bekerja di luar kawasan. Tidak ada apa nak disorokkan. Setiap gambar atau video yang dimuat naik hanya atas dasar kawan. Sebab itulah kami berani memuat naik gambar dan video keluar bersama.

SM Faisal merupakan seorang duda anak tiga. Beliau pernah mendirikan rumah tangga bersama Emilia Hanafi pada tahun 2002 dan sah bercerai sekitar tahun 2016.

Sumber Berita : Harian Metro

63 responses to Puteri Aishah Dan SM Faisal Nasimuddin Semakin Intim?

  1. fishball says:

    Alah baru je nak tackle si mamat ni dia ada gf plak :(

    9

    0
    • Kak blueberry pakai Burberry says:

      Dh hbs fikir ke nak tackle?satu je la nk pesan..amik kelas blaja seni mempertahankan diri sblum kawin..opsss

      52

      0
      • BeYourself says:

        Jgn pakai tudung ye dik…
        Dan wanita bertudung tu xpya la nk jd penyayi atau retis….org freehair pn malu tgk kaurang terkinja2 atas stage!!!

        7

        4
        • That Bawang Juice says:

          Knp x pilih Hajjah Zouk atau adik dia Miss C*nt ? Hantaran nanti kasi IPhone dan top up aje!

          15

          1
    • ikan says:

      ko x baca habis ke? kan dia cakap takde hubungan spesel. ko tekel la. jgn lupa ajak aku dtg wedding korang kalau berjaya.

      8

      0
    • Anonymous says:

      siapa ckp nk tackle tu? ko ada cermin kt rumah???

      gitteewwww…

      4

      0
  2. minah jambu say NO to drugs says:

    memang sepadan dorang dua ni..semoga ke jinjang pelamin..

    7

    3
    • BeLofaark says:

      Handsome weyy…sanggup jilat pangkal telor!

      2

      11
    • Anonymous says:

      Kenapa cerak erk?!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Domestic violence. Dia tabuh bekas bini smpai lunyai. Mahkamah pun keluarkan perintah x bg mamat ni dkt dgn bini dia & anak2. Tgk muka pun nampak bengis. Hrp2 si Aisyah ni cerdik. Jgn tgk harta je xpasal nnti dia plk next kena belasah. 2 benda laki xleh ubah. kaki perempuan & kaki pukul.

        67

        0
        • sis kiambang says:

          betul..saya ada baca kes beliau. jangan hanya pandang harta

          9

          0
        • redza says:

          baru aisyah angan2 nak naik jet. terus mati napsu baca komen ko ni hahahahahhaa… untunglah rembat ikan jaw besarrrrr

          8

          1
  3. Gorges says:

    SM F apasal ko dg Puteri Aishah? What about me Princess Gorgeous. Tell me What she got that I aint got?

    7

    0
  4. Anonymous says:

    Kesian Neelofa…melepas lg nk kawen dgn org kaya ternama yg kononnya setaraf.. tackle si adik x mnjadi, nk tackle adik bongsu dh kawen ank jutawan Vincent Tan… semoga Putri Aisyah ke jinjang pelamin.

    23

    1
    • Anyn says:

      Nti penjilat bontot pa dtg dan bidas statement ko. Tungguuuu
      Haha

      3

      4
      • MSJ says:

        Nanti jap, saya pelik ni. Bukan “penjilat bontot” cuma datang kalau orang kritik benda yang tak kena pasal Neelofa ke? Anon atas tu macam meroyan nak menjolok Neelofa tak dapat je bunyinya, macam papagomo dengan Sajat.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Lopak duduk dgn kucing atau burung kakak tua je. Dua2 tu je yg mampu bertahan duduk dgn dan layan dia….

      15

      2
    • Anonymous says:

      Dia sndr pun dh kaya. Tak perlu dgn si kaki pukul ni.

      6

      2
      • Anonymous says:

        Mmg lah dah kaya kot..tp nk cari yg setaraf ler….apa ko igt Lopak tu nak cari ke pengayuh beca walau dah kaya..x dak org yg x nak kawen org kaya…agak2lah kalau nak back up pon…

        6

        0
  5. Anon says:

    Kes pukul isteri dah settle?

    17

    0
  6. Tk says:

    Marion Conter, chrisis, next will be …. Hmmm nk minta gypsy tenguk kt crystal ball Chop chop oops tak boleh telek!! Dosa.

    6

    1
  7. mrs garlic onion says:

    Plisss…biarla jadi milik lopak….baru standard dgn family lopak yg taraf iphone X….

    1

    7
  8. Suasuwei says:

    Satu2 anak naza yg taste melayu….lain semua taste Oriental….kesian mak dia..takde dah menantu yg nak makan masak lomak dan sambal belacan omak.

    40

    2
  9. El says:

    Kalau dah kehulu hilir bersama selalu, kawinnya tak jua, habis manis lah dikau perempuan

    11

    0
  10. Anonymous says:

    Nasib baik bukannLopak

    4

    0
  11. anonymous says:

    habuan nak kena pukul dan sex luar tabii dah si esah ni fefeling pulak,mampos lah kau muka kau pun sepesen dgn ex wife si pesal ni,hmm nothing special pun

    7

    0
  12. Anonymous says:

    Apa ni.. sex liar tabii apa ni. X phm i

    0

    0
    • Anonymous says:

      He allegedly drugged the ex-wife and some other women before, then took a video/pictures of doing that thing you mentioned in your comment on them without their knowledge/consent. Based on court document yg iols baca la. Tak tahu sejauh mana genuine ke x document tu. But it wasn’t just the usual domestic spat between him and the ex-wife. Hopefully whoever this new chick is, she won’t be a part of the statistic la in the future. Wallahu’alam…

      18

      0
      • MARTIN CAMFFERMAN says:

        Dia didakwa membunuh bekas isteri dan beberapa wanita lain sebelum itu, kemudian mengambil video / gambar melakukan perkara yang anda sebutkan dalam komen anda kepada mereka tanpa pengetahuan / persetujuan mereka. Berdasarkan dokumen mahkamah yg iols baca la. Tak tahu sejauh mana asli ke x document tu. Tetapi ia bukan sekadar tiduran biasa antara dia dan bekas isterinya. Semoga sesiapa anak ayam baru ini, dia tidak akan menjadi sebahagian daripada statistik pada masa depan. Wallahu’alam …

        0

        4
  13. Anonymous says:

    menantu lain putih melepak… sekali yg ni spesis coklat… aku ingat sm yg ni akan cari gadis background power2 sekali retis sendu pulak..

    13

    0
    • Anonymous says:

      cina2 lain muka kampung…at least dia ni melayu lawa

      18

      1
    • Kedondong says:

      Anak perempuan naza pun coklat gelap…yg background kaya pun anak Vincent tan je…Marion jaga kaunter tu pun kulit coklay cair dan miskin, aisyah ni lagi cerah dari dia

      23

      0
      • Anonymous says:

        marion tu ko ckp miskin dia mampu jgk further study kt US grad sana… jgn ckp aku banding background aisyah kalo ko xkenal.. marion tu putih lah cuma dia suka tanned skin asek berjemur tp balik putih jgk… yg aisyah ni memang asal gelap tgk mak dia pon same.. mkn jenis2 qu putih selalu kekadang nmpk asal gelap kekadang sbb angle dpt cerah lah…

        5

        2
        • Anonymous says:

          Macam mana pun melayu tetap lawa dan ada manis,makin tua makin lawa dan berseri tengoklah mak2 kita.besides wanita melayu kalau kahwin mix dengan bangsa apa sekali pun anak tetap lawa.sebab kita Islam ada nur.begitu juga anak2 Islam di syria dan palestin tu.

          0

          0
  14. bodopiang says:

    stock geli2..
    biasa la..
    hahahhahahahhahaha

    8

    0
  15. puteri bawang says:

    dia ni kan yg perut berlipat2 tu…

    8

    0
  16. Anonymous says:

    melayu kaya hensem humble hayalah syed mokhtar al bukhari yang spesis lain 2 3 org semua jenis lupa diri..

    10

    0
    • Anonymous says:

      Hello…Syed Mokhtar Al Bukhari Melayu ok…pure Bangla dan plus Arab Yaman sikit2…cuma cakap je Melayu.

      0

      3
      • Purebudgettahu says:

        Ahh kau dah cakap pure bangla lepastu mention “plus ” arab yaman sikit sikt pulak. Dah pure ada plus plus. Cakap macam tahu semua benda. Mana satu pure bangla ni kau ke syed mokhtar? Atau kau ada plus keling? ATau kau melayu kampung yang tak tahu maksud pure tu apa?

        13

        0
        • Anonymous says:

          lupa nak type BUKAN melayu….sorry . Pure Bangla tu mak Al Bukhari…Bapak dia keturunan Arab Yaman dan India. Mmglah aku tahu…aku pernah baca kisah dia…x mcm ko…bz bergosip je.

          1

          1
    • SuperFox says:

      Kalau Syed Daniel Syed Mansur Al-Habsyi pulak macam mana orangnyer? Lalalalala

      5

      0
  17. bunga lalang says:

    aku suka pompuan ni kawin dgn mamat ni…biar dia rasa nanti….. once a liar always a liar…mesti kawin ni korang tgk la nanti

    2

    0
  18. anonymous says:

    syed danial hero tua pelakun kayu abad ini lol

    1

    0
  19. Pikio pikio says:

    Aku tak suka lakonan Syed Daniel Zarul dan Sabrina Elizadkerana terlebih2 pegang2 Bila bnyak pegang gesel tu tak …… ke? Or both are made of kayu. No feelings one? Next time esp si Elizad ingat ya. Dulu dah ada kena tegur melebih2 mesra …. Dont be too daring

    8

    0
  20. acik rambut kembang says:

    untung la dapat anak kroni AP nenek pidah

    2

    0
  21. Emilloa says:

    Mistress cina si Helena tu nak letak mana? Mistress si faizal ni boleh tengok dkt instagram @helenness

    6

    0
  22. msdww says:

    seriously la ?
    kalau minah ni kawin dengan mamat ni pun sbb kaye je
    asal keluarga kg je dr port dickson.
    mmg ada kes minah ni, auta cakap kete rosak minta duit kat bofren / jantan yg dia contact.
    gold digger sangat.
    yelaa asal kg mana ada duit sangat, kikis ape yg ada saje,.
    kawan pun nak ajet ajet je dgan golongan kaye. msadw n etc.
    plies laa puteri, what a shame ……….

    3

    0
  23. Gorges says:

    Pompuan sekarang klu nk kawin kna belajor muay tai atau silat feat Kungfu. Just in case dapat laki kaki pukul.

    5

    0
  24. bekas utk pancut says:

    ni buat stock pancut je..

    2

    0

Leave a Comment

Optional