April 26th, 2016

Ribuan testimoni Berjaya telah diterima dari pengguna PUREganic. Masalah kulit wajah berjeragat, bertompok-tompok, kulit kusam, makin lama kulit makin teruk, jeragat makin tebal. Malu! Pakai make up pun boleh Nampak lagi jeragat! Dah bermacam-macam produk telah dicuba tapi tak berkesan dan mengecewakan!

Jeragat atau ‘melasma’ adalah sejenis penyakit kulit yang tidak merbahaya namun kehadirannya menyebabkan kulit wajah nampak tidak sihat dan kusam di samping menjejaskan penampilan diri. Faktor-faktor terbentuknya jeragat termasuklah pendedahan kepada cuaca Malaysia yang panas sepanjang tahun, genetik, umur, hormone dan stress.

Kini , anda boleh cuba hilangkan jeragat dan masalah kulit anda dengan serum PUReganic . Memang confirm berkesan ! Gerenti tak menyesal punyalah! Yang penting ORGANIK! 100% NATURAL

 photo 1.png

Hanya dengan penggunaan 2-3 titis serum Pureganic setiap hari, anda akan dapat hasil yang menakjubkan. Tak percaya cubalah ! Anda tak perlu makeup tebal lagi ! Segala masalah kulit akan selesai !

 photo 2.png

Serum PUREganic adalah formula yang diperkaya dengan anti-oksida dan anti-bakteria dari 100% plant extract . Struktur molekul dalam serum lebih kecil berbanding pelembap / krim biasa, dan memudahkan serum untuk meresap jauh ke dalam kulit. Khasiat serum akan diserap 98% ke dalam kulit semasa kita tidur.

Harga Pureganic untuk Semenanjung : RM90 (termasuk postage), Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage ). Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Nak lagi senang, terus PM di Facebook Pureganic.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk testimonial mereka yang gembira dengan produk ini.
Gambar-gambar ni semua diberi oleh customer yang berpuas hati dengan PUREganic..NO FILTER TAU~

Diperbuat dari 100% plant ekstrak dan diperkaya dengan Antioksida dan Antibakteria yang membantu untuk merawat dan mencerahkan wajah secara semulajadi !
Diformulasikan khas dengan bahan terbaik ekstrak Bearberry Leaf yang berkesan menghalang proses penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat dan juga pigmentasi anda serta bintik-bintik,mengurangkan radang kulit ( kemerahan & kegatalan ), membantu mengurangkan kesan ‘sunburn’ dalam masa yang sama parut jerawat pun hilang seterusnya kulit pun jadi cerah sekata, berseri!!

TIADA mercury
TIADA paraben
TIADA bahan terlarang

Info produk serum PUREganic
– 100% Organik dan Natural (Halal)
– Kaya dengan Antioksida dan Antibakteria
– Diimport dari France
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Sesuai untuk wanita mengandung dan menyusu

Produk ini membantu untuk:
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti penuaan.

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI !

 photo 3.png

Masalah pori-pori terbuka makin berkurangan. Hasil selepas 4 minggu !

 photo 4.png

 photo 5.png

Jerawat kemerahan kecut dalam masa 2 minggu !

 photo 6.png

 photo 7.png

 photo 8.png

 photo 9.png

 photo 10.png

 photo 11.png

 photo 12.png

 photo 13.png

 photo 14.png

 photo 15.png

 photo 16.png

Anda akan berpuas hati dengan hasil serum Pureganic. Confirm berkesan!
– TAK PERLU LASER
– TANPA PENGELUPASAN
– TANPA BAHAN MERBAHAYA
– 100% ORGANIK!

Harga
Semenanjung : RM90 (termasuk postage)
Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage )
Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Pureganic


Comments are closed.

Loading...