Pura-Pura Pakai Tudung Kuku Pula Dah Macam Hantu – Fathia Latiff Dikecam Netizen Warnakan Kuku

Hiburan

Pura-Pura Pakai Tudung Kuku Pula Dah Macam Hantu – Fathia Latiff Dikecam Netizen Warnakan Kuku

Sejak aksi Fathia Latiff menari seksi di Bigo Live, dirinya tidak henti menjadi mangsa kecaman netizen. Malah, sehingga hari ini walaupun sudah masuk tahun baru, apa yang dilakukan Fathia pasti akan jadi buah mulut orang. Agaknya sampai bila beliau akan terus dihimpit kontroversi?

Advertisement

Baru-baru ini, Fathia ada memuat naik video ulasan produk di akaun Instagramnya. Namun, bukan produk itu yang menarik perhatian ramai tetapi cara pemakaian tudung Fathia serta kukunya yang panjang dan berwarna persis seperti pontianak. Menurut mereka, tidak sesuai untuk seorang wanita bertudung menyimpan kuku panjang.

Kesian pula kami dengan Fathia. Tidak salah sebenarnya hendak menegur beliau tetapi janganlah mempersoalkan niat seseorang untuk berhijab dan menyamakan mereka dengan makhluk lain pula. Diri kita juga belum tentu sempurna.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. nul

    January 11, 2018 at 4:37 pm

    kuku farah wahida lg melampau…makeup tebal melampau dgn baju ketat tergedik2 ingat cun sgt ats stage kowg x nak kecam plk…oppsss lupa sbb dia lagi sendu dr kak ya…udah2 lah kecam2 kak ya ni…aq bkn la hard fan dia…tp lg kowg kecam dia makin galak plk dia bt mcm2…bosan

  2. sakit mata

    January 11, 2018 at 4:32 pm

    Sibuk Fathia pakai cutex..Yuna pun pakai gak la..cuba tgk gambar Bridal Shower tu..yang bertudung sekarang pun macam elok sangat..muka makeup tebal giler, seluar ketat, seluar koyak..apa beza?

  3. Akhir zman

    January 11, 2018 at 3:31 pm

    Fathia ni da mcm iqram,nk prhatian kot.sblm gtting worse,btter bkak tdung la fathia.

    • Anonymous

      January 11, 2018 at 3:45 pm

      Dia tak buat apa pun la. . ..hanya review skin care …kau tu sakit kat mana yang dok kutuk dia ….

  4. alamak

    January 11, 2018 at 2:32 pm

    alahai….kat luar sane pn ramai je kot hijabistersss yg warne kuku….ermmm

  5. Anonymous

    January 11, 2018 at 2:16 pm

    parent dia bengap…tegur la anak pompuan. makin pelik. x malu ke jiran ke weiii

    • Anonymous

      January 11, 2018 at 3:53 pm

      Parents kau tu belom tentu masuk syurga dapat anak yang macam kau

Loading...