May 8th, 2019

Selepas beberapa minggu, nampaknya isu berkaitan PU Abu masih lagi berlanjutan. Baru-baru ini timbul pula berita mengatakan beliau sebenarnya sudah pun berkahwin dengan janda anak satu yang dikenali sebagai Hana Azraa.

Menurut laporan sebuah portal berita, mereka dinikahkan pada awal bulan lalu di Thailand. Apa yang dilaporkan itu berdasarkan status yang dimuat naik di Instagram Stories PU Abu.

Bagaimanapun, sebentar tadi, PU Abu menafikan beliau bernikah di Thailand dan berita yang tular itu adalah fitnah semata-mata.  Jelas PU Abu, akaun Instagramnya telah di godam pihak tertentu yang sengaja ingin memburukkan lagi keadaan.

Pernikahannya dan Hana diadakan secara sah di Malaysia dan direstui ibu bapa masing-masing.

Terdahulu, kontroversi rumah tangga PU Abu mula menjadi bualan hangat  dan mendapat perhatian ramaiapabila bekas isterinya Ain Afini, mendedahkan beliau telah diceraikan ketika sedang sarat mengandung tujuh bulan. Perceraian itu berlaku disebabkan orang ketiga dimana PU Abu dikatakan menjalinkan hubungan cinta dengan seorang janda anak satu. Malah, pendakwah itu pernah meminta izin untuk berpoligami ketika dua bulan mereka mendirikan rumah tangga.


57 responses to “PU Abu Nafi Nikah Dengan Janda Secara Senyap-Senyap Di Thailand”

  1. Anonymous says:

    Pelik aku. Apa la perasaan org yang gigih dislike banyak2 sampai beratus nih. Bukan boleh ubah apa pun. Acah2 ramai yang sayang abu dan hana padahal haters banyak hahahaha mcm budak2 tak matang punya kerja je (hana azraa)

  2. dislike sikit says:

    siapa la tentera dislike ni? hahaha

  3. Hazelnut says:

    Utuk ex wife dia
    Takpe..Allah Maha Adil
    Allah Maha Kuasa
    Allah ada
    Sabar ea
    Dunia ni sementara aje ada balasan utk setiap perbuatan baik & buruk..sabar

  4. Rushdi Kasus says:

    sapa dislike komen aku dia monyet

  5. Anonymous says:

    Kenapa isteri dia tu dulu janda? Bercerai hidup ke bercerai mati?
    Dahlah janda.. robohkan rumah tangga org pulak tu. Bini laki dia tu tengah mengandung pulak.. rendahnya maruah kau, dik.

Loading...