Written by Bella | July 10th, 2019

Semalam, viral di media sosial apabila Hana Azraa mendedahkan dia dan suami, PU Abu sudah tidak tinggal sebumbung serta membawa haluan masing-masing.

Terbaru, PU Abu menafikan dakwaan rumah tangganya itu sedang bergolak dan hubungan mereka suami isteri masih lagi baik.

Kami masih suami isteri. Saya dan dia (isteri) okey-okey sahaja.

Hana turut memaklumkan dia dan PU Abu kini dalam proses bercerai dan meminta agar orang ramai tidak lagi mengaitkan dirinya dengan pendakwah bebas itu.  Hana juga mendakwa PU Abu telah meninggalkannya di Kedah untuk menetap di Kuala Lumpur.

Terdahulu, konflik perceraian PU Abu dan isteri pertama, Ain berakhir dengan talak dua pada 16 Mei lalu. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Muhammad Adam Aysar yang dilahirkan pada 7 Jun lalu.

Hana dikaitkan dengan kontroversi  itu dan didakwa menjadi punca perceraian PU Abu dengan Ain.

Sumber Berita : Kosmo Online

18 responses to PU Abu Nafi Dakwaan Rumah Tangga Bergolak

  1. Tolfreeyeyyy says:

    Mencelup je kerja kau ye abu. Tunggang lagi agama tunggang!

    8

    0
  2. Anonymous says:

    Gelora nafsu pencetus huru hara!

    0

    0
  3. faraj says:

    penat jgk abu ni..xkn smua kat bawah tu bau ikan masin…haahaha

    4

    0
  4. MissLittleC*nt says:

    perempuan or lelaki bila tak mengambil iktibar ats kesalahan rumah tangga yg lalu kawen la bnyk mana pun.. akan buat kesalahan yg sama sbb tak muhasabah kesalahan sendiri. Hidup ini ibarat putaran roda bro. What you give, you get back.

    10

    0
  5. M says:

    Wey abu … ko bagi keyataan ni dah tanya bapak ko ke belom????

    17

    0
  6. aku says:

    ala..ni kes jelez la ni. si hana tu panas hati si abu dok p melayan anak dia yg baru lahir. sedangkan si hana ni kan ari tu hint ala2 hamil gitu. alih2 ugut nak cerai. apa la ko ni hana. dah la ko rampas ..pastu soh si abu tu ceraikan bini dia yg tgh sarat. ni ko plak nak reverse psycho konon2 kena cerai masa pregnant. attaention seeker sgt. suka baca novel melayu byk sgt ni la jdnyer..pastu layan plak drama jam 7 ..ha otak pon mreng mcm drama tv.

    30

    0
    • Duh says:

      Betul juga teori ni, maybe produk dia tak laku, then dia play victim so that org akan simpati dgn mcm apa yang terjadi pada Ain.

      3

      0
  7. wekkkkkkk says:

    kalau si hana mmbuat kenyataan mcm tu dn kau menafikan, makneya dia bukanlah isteri yg BOLEH DIDIDIK ATAU DIBERI NASIHAT, SBB JIKA ISTERI MEMBUAT SESUATU PERKARA ATAU PERKHABARAN DILUAR PENGETAHUAN DARI SUAMI INI ADALAH BERDOSA DAN TIDAK MENGHORMATI SUAMI”..jdi boleh dikatakan isteri derhaka, apa guna isteri mcm ini mungkin akan berterusan sifat bini mcm ini, ini bahaya dan pasti tiada bahagia.
    Hidup serumah sebagai somi/isteri mesti ada kejujuran/..itu yg penting..

    4

    0
  8. laila says:

    pompuan 2x kawin pun nk cerai makna mmg ko yg problem wei…yg abu lak tunggang agama…yg penting produk hana ni x femes pun…founder pun aku x kenal tau2 meletop kes kawin ngan si abu

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Bukan hensem pon?

    1

    0
  10. Elliza Razak says:

    BETINA MUSLIMAH JALANG INI LAGI

    0

    0
  11. Ahha says:

    Padan muka ko hana. Daras pelakor. Utk ain sila cari laki lain yg lebih hensem dari abu beruk matyeh ni. Jijik la da celup sana sini. Puihhh

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini