January 26th, 2020

Mengejutkan! Nama Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan sekali lagi menjadi perhatian ramai apabila dilanda kontroversi baharu melibatkan perkahwinannya bersama Hana Azraa.

pu abu hana azraa

Menerusi akaun Instagram semalam, Hana mendedahkan PU Abu buat hal lagi dan turut mendedahkan foto seorang wanita yang didakwa sebagai skandal terbaru suaminya.

“My husband lover” – Hana Azraa

hana azraa pu abu

Menurut perkongisan tersebut, Hana mendakwa wanita itu merupakan kekasih hati suaminya yang baru.

“Rasalah, dulu kau ambik hak orang”

pu abu hana azraapu abu hana azraa

Tidak dinafikan, pendedahan Hana itu cukup hangat dan sekaligus mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang berkata, ini mungkin kifarah buat wanita itu yang sebelum ini dikaitkan sebagai orang ketiga, punca pendakwah itu bercerai dengan bekas isterinya, Ain Afini ketika sedang sarat hamil.

pu abu skandal

Untuk makluman, Hana kini sedang sarat hamil dan pasangan ini sedang menunggu detik kelahiran cahaya mata pertama mereka tidak lama lagi.

Sejauh mana kebenaran disebalik pendedahan di atas tidaklah kami ketahui. Takkanlah seorang isteri mahu mengaibkan suami sebegitu rupa dan siap memalukan wanita lain juga. Mungkin ada benarnya akaun Instagram Hana digodam? Sama-sama kita nantikan penjelasan daripada tuan empunya badan.


20 responses to “PU Abu Didakwa Curang Lagi, Isteri Dedah Foto Skandal?”

  1. Anonymous says:

    Best la bini2 zaman sekrang ni. Marah laki, upload muka skandal laki. Tudung labuh ke…tudung singkat ke…belum bertudung ke…. sama je. Bila pompuan dah marah, tak pikir panjang. Go to hell aib orang, aib suami. Janji mereka puas!

  2. korok says:

    amboi…sweet ye gmbr 1st tu…dlm hati ingat aku la yg bongsu…jantan sanggup cerai bini bab dia…skli jantan ada yg lain…walakkkkk

  3. Harami says:

    Jantan muka harami macam ni la jadi minat minah minah tudung esp minah acha ustazah tudung labuh ….

Loading...