Written by Bella | April 22nd, 2019

Dihimpit pelbagai kecaman dan spekulasi berkaitan isu rumah tangganya bersama bekas isteri, PU Abu akhirnya tampil memberikan kenyataan.

Menerusi akaun Instagramnya, PU Abu memohon maaf kepada semua pihak atas kesalahan beliau menceraikan isterinya  ketika sedang sarat hamil. Apa yang berlaku kini membuatkan beliau menyesal dengan perbuatan dan ketelanjuran yang sudah dilakukannya.

Pada masa yang sama, PU Abu turut memohon maaf kepada keluarga bekas isterinya kerana bersikap tidak adil pada mereka.

Para netizen juga diminta untuk berhenti mengecam keluarganya dan keluarga mertua yang tidak terlibat dalam permasalahannya itu. PU Abu berjanji beliau akan menyelesaikan segala masalah serta kemelut yang berlaku.

Terdahulu, bekas isteri PU Abu iaitu Ain Afini mendedahkan bekas suaminya itu menceraikannya ketika sedang hamil kerana ingin mengejar cinta dan berkahwin dengan seorang wanita berstatus janda anak satu.

92 responses to PU Abu Akui Menyesal Ceraikan Isteri, Tampil Mohon Maaf

  1. Anonymous says:

    kereta boleh reverse walaupun kereta lain ada kt belakang. Tapi hati dh remuk dh pecah, kalau aku x mungkin akan berpaling pada lelaki mcm ni. Sng nk minta maaf ambil, sng nak nk buat lagikan.

    Apa2 pun minta je nafkah kt bekas laki utk saraan ank sehingga umur 21 tahun umur anak tu. Derita pjg bagi kat dia.

  2. Bob Barli says:

    Amek la pengajaran ye adik2 semua. Takde manusia boleh judge IMAN seseorang itu. Bukan salah kopiah/jubah/tudung, tapi individu tu sendiri. Buat bekas isteri, bukan anda tak solehah kerana dikurnia suami haprak macam ni. Anggap la ni dugaan Allah utk menaikkan darjat anda disisiNya.

  3. kakikucinghitam says:

    the ain girl deserves better

  4. buekk says:

    geli weh aku tgk ko ni!! jnis men gesel2 kot.hahah puii

  5. dia ni penunggang agama says:

    otak ade kt mane mse tu. ke nafsu je yg ade mse tu..?? org dah nk dapat ank sulong ptt jge isteri. bli brg bby sme2.. sntiase ade di sisi isteri. jgn jdi manusia BODOH LGI TAK SEMPURNA AKAL!! TAMPO KANG

    • BOIKOT says:

      makin ditengok muka jantan sial ni, makin meluat2!! kesian sgt dkt ex wife. utk isteri baru tu, happy la dpt meruntuhkan masjid org lain. bjaga2 la yer. bdoa la supaya tak kena nasib yang sama.

      • Lembu Gemok says:

        aku dok baca komen sorang2…banyak dislike dari like…len macam ni…ramai kecam, tp post tu ramai dislike…bahahahahah..kena beli ke canner ni? ke Nara bau bau bacang dgn PU Abu ni?

        Dalam IIUM punya confession tu…aku baca…mgkin sebelah pihak, tp dari cerita wife dia tu…mmg sgt2 pedih dan sedeyyy…cerita yang sgt sedih utk seorang isteri menerimanya…

        apa pon alasan Abu…this thing should not happen…tp dah jadi pon…aku harap perempuan kosmetik tu sedar laa apa yang dia buat tu…membina mahligai dari airmata orang lain….ni sgt tragis…cerita yang menyedihkan….pathetic!!!semoga Allah mengampunkan dosa kita semua…

    • Anonymous says:

      Entahnya. Nampak dia tak ikhlas & insaf pun. Kalau betul-betul insaf @ menyesal, deal direct dgn bekas bini. Ini sebab kena kecam. Boikot je mamat tak guna ni.

      • Anonymous says:

        What do u think?

        https://youtu.be/qOXPeT3F5io

      • Anonymous says:

        Why bother….and what do you guys think? Please let me know ya.

        • Anonymous says:

          The best reaction I’ve seen!! People think it’s trash but it’s soooo sensual and sexy but still kind of serene at the same time, it sounds like ray of light x some lowkey reggaetón beats?

        • amoi says:

          B4 ni exwife penah luah dkt IIUMC..ramai org tertanya2 sapa PU yg si isteri ceritakan..mmg sedih n kesian sbb suami buat mcmtu dkt dia masa tgh mengandung..n skrg muncul lah mamat x guna ni…menyesal konon…kalau ko pk isteri n anak dlm kandungan, xdenye ko nak buat mcm tu..ustaz taik kucing!!! x selamat lah hidup ko nayaexwife ko mcm tu…eiiii..

        • knoe says:

          @amoi, ada link confession kt IIUMC tu?

    • kiki says:

      he just sorry bcoz he got caught… so ‘sincere’

    • Anonymous says:

      dah viral baru nak minta maaf.. cuba kalau tak viral, mesti ex-wife tu terkontang kanting sorang2. nafkah mesti buat taktau jek..

    • Anonymous says:

      Entah bodoh punya manusia..aku nak dapat zuriat pun susah..ni senang2 dah dapat x bersyukur dgn rezeki Allah..

    • Anonymous says:

      Entah bodoh punya manusia..aku nak dapat zuriat pun susah..dah ada tu jaga la bini elok2..manusia x reti bersyukur

    • JengJeng says:

      Sebok nak jaga anak org punya pasal..

    • minah jambu say NO to drugs says:

      dia eksen aje tu hati tetap ngan mak jan..minta maaf ngan bini nak buat ape ? menyesal konon dh cerai buat hal cerai nak mintak maaf lagi.. dh cerai gi kawin la nape nak tungu lagi !! ape tak hepi ke cerai ? dh terantok baru nak terasa benjol nye huh !! kenape nak mintak maaf nak rujok balek ke ? eeee jauhkn lah minah jambu dapat laki alim kucing cngini tak guna..