Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Propaganza Muncul Untuk Mencabar Melodi

Selama sudah berdekad Abang Nara semua menunggu di hadapan television setiap Ahad jam 12.00 tengah hari untuk menonton Melodi, akhirnya pada 18 Mac ini, sebuah rancangan yang diberi nama Propaganza bakal tiba. Konsep, masa dan hari tayangan Propaganza adalah sama dengan Melodi. Ini bermakna sememangnya Propaganza secara tidak langsung ingat mencabar kredibiliti Melodi.

propaganza

Advertisement

Dihoskan oleh Marsha dan Reza, Propaganza yang akan ditayangkan menerusi Astro Ria (104) akan membawakan 5 segmen iaitu Buzz, Apa Cer, Malatopz, Klik Kantoi dan Murai. Daripada preview di bawah, Abang Nara rasa ada harapan juga Propaganza ini mewujudkan satu persaingan yang sihat dengan Melodi.

Jangan lupa untuk menyaksikan Propaganza bermula 18 Mac 2012 di Astro Ria jam 12.00 tengah hari selama 1 jam. Buat waktu ini, boleh LIKE Facebook Propaganza dan follow Twitter Propaganza untuk info terkini.

https://twitter.com/#!/PropaganzaRIA

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. orkid

    March 11, 2012 at 8:21 am

    ini ker rancangan yg abg nara kata pengacara-nya tak di bayar oleh boss yang kawin grand2? pasal ini terbitan KRU dan pengacara nya penyanyi… marsha… teke jer~~~

  2. RAHSIA PENJAGAAN RAMBUT SIHAT DAN CANTIK

    March 9, 2012 at 9:09 pm

    wOWW..BEST TNGOK MELODI DUDUK RUMAH

  3. ibu mertua kassim selamat

    March 9, 2012 at 4:30 pm

    ala kassim. . . Mintak maap la kassim. . Keturunan mak takde yang beli astro. . . . Bazir duit je! Siaran tak berkualiti. . Alahai. . . Berulang ulang je kassim oiii. . .
    Reza kawan kau ke tu kassim? Mak tak suka dia. . .! Over taw. .
    Mak layannnn melodi je. . Dari zaman jepun lagi. . (kena tipu)
    kirim salam cucuk mata guna garfu la kat marsha dengan reza tu ye. Hehe. .

  4. Layan je

    March 9, 2012 at 3:26 pm

    Melodi pengacara ok.tapi part wartawan yg interview artis tu aku rasa macam nak bako je!!conclusion; dua2 tak berfaedah!sampah mcm jgn tidur lagi.wakakaka!

  5. mak cik kepoh kat kenduri kawen

    March 9, 2012 at 1:56 pm

    mmg confirm la mak cik x tgk…sebb reza la mak cik x dgr era ni jadi pengacara.menyampah tgk..perangai tu dikeraskan skit la..ni mcm adik-adik jer..jadi pengacara pilih kasih pun gedik semacam..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top