March 8th, 2012

Selama sudah berdekad Abang Nara semua menunggu di hadapan television setiap Ahad jam 12.00 tengah hari untuk menonton Melodi, akhirnya pada 18 Mac ini, sebuah rancangan yang diberi nama Propaganza bakal tiba. Konsep, masa dan hari tayangan Propaganza adalah sama dengan Melodi. Ini bermakna sememangnya Propaganza secara tidak langsung ingat mencabar kredibiliti Melodi.

propaganza

Dihoskan oleh Marsha dan Reza, Propaganza yang akan ditayangkan menerusi Astro Ria (104) akan membawakan 5 segmen iaitu Buzz, Apa Cer, Malatopz, Klik Kantoi dan Murai. Daripada preview di bawah, Abang Nara rasa ada harapan juga Propaganza ini mewujudkan satu persaingan yang sihat dengan Melodi.

Jangan lupa untuk menyaksikan Propaganza bermula 18 Mac 2012 di Astro Ria jam 12.00 tengah hari selama 1 jam. Buat waktu ini, boleh LIKE Facebook Propaganza dan follow Twitter Propaganza untuk info terkini.

https://twitter.com/#!/PropaganzaRIA


44 responses to “Propaganza Muncul Untuk Mencabar Melodi”

  1. anti maRsha says:

    gua ckp betul.. kalau ada marsha londah tu baik filem ke apa ke, propazanza ker…langsung gua tak tgk la..host ni bukan boleh dibuat2..atau gedik2 mcm…….. x tahu lah. walaupun minat sgt ngan propaganza tu…tp marsha yg buat spoil….tq

  2. anti gedik says:

    kalo xtgk pn xrugi mn jgk..waste my time tgk 2,2 host yg cam kena sumpah jd sotong tu..ingat org suka kot tgk aksi diorg yg tkinja2 kt set tu..puihhhhh kt reza n marsha ank londoh……………………………

  3. aku x gile jadik 1st says:

    suka tgk wartawan tu kena marah nagan johan.hahaha

  4. aku x gile jadik 1st says:

    suka tengok wartawan tu kene marah nagn johan..hahaha

Loading...