Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Propaganza Muncul Untuk Mencabar Melodi

Selama sudah berdekad Abang Nara semua menunggu di hadapan television setiap Ahad jam 12.00 tengah hari untuk menonton Melodi, akhirnya pada 18 Mac ini, sebuah rancangan yang diberi nama Propaganza bakal tiba. Konsep, masa dan hari tayangan Propaganza adalah sama dengan Melodi. Ini bermakna sememangnya Propaganza secara tidak langsung ingat mencabar kredibiliti Melodi.

propaganza

Advertisement

Dihoskan oleh Marsha dan Reza, Propaganza yang akan ditayangkan menerusi Astro Ria (104) akan membawakan 5 segmen iaitu Buzz, Apa Cer, Malatopz, Klik Kantoi dan Murai. Daripada preview di bawah, Abang Nara rasa ada harapan juga Propaganza ini mewujudkan satu persaingan yang sihat dengan Melodi.

Jangan lupa untuk menyaksikan Propaganza bermula 18 Mac 2012 di Astro Ria jam 12.00 tengah hari selama 1 jam. Buat waktu ini, boleh LIKE Facebook Propaganza dan follow Twitter Propaganza untuk info terkini.

https://twitter.com/#!/PropaganzaRIA

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. anti maRsha

    April 18, 2012 at 11:21 pm

    gua ckp betul.. kalau ada marsha londah tu baik filem ke apa ke, propazanza ker…langsung gua tak tgk la..host ni bukan boleh dibuat2..atau gedik2 mcm…….. x tahu lah. walaupun minat sgt ngan propaganza tu…tp marsha yg buat spoil….tq

  2. anti gedik

    March 22, 2012 at 3:11 pm

    kalo xtgk pn xrugi mn jgk..waste my time tgk 2,2 host yg cam kena sumpah jd sotong tu..ingat org suka kot tgk aksi diorg yg tkinja2 kt set tu..puihhhhh kt reza n marsha ank londoh……………………………

  3. aku x gile jadik 1st

    March 11, 2012 at 10:58 am

    suka tgk wartawan tu kena marah nagan johan.hahaha

  4. aku x gile jadik 1st

    March 11, 2012 at 10:57 am

    suka tengok wartawan tu kene marah nagn johan..hahaha

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama