Promosi Suplemen Peninggi Badan, Neelofa Dikecam Lagi

Promosi Suplemen Peninggi Badan, Neelofa Dikecam Lagi

Pengacara, pelakon dan usahawan Neelofa sekali lagi menjadi bahan bualan Netizen apabila mempromosikan satu produk suplemen peninggi badan di Instagram.

Informasi mengenai produk itu dimuat naik ke akaun Instagram Neelofa semalam. Mungkin kerana ia mendapat kritikan, ia kini tidak lagi kelihatan di Instagram Neelofa.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Advertisement

Ini kerana, selepas plat pertumbuhan dalam tulang manusia tertutup, badan tidak akan meninggi lagi. Seseorang bagaimanapun boleh kelihatan lebih tinggi dengan mempraktikkan postur duduk dan berdiri yang betul.


Ramai mempersoalkan perkara ini kerana Neelofa juga pernah dikecam kerana mempromosi produk suplemen untuk bayi sebelum ini.


Ada juga yang mempersoalkan mengapa Neelofa masih menjadi ‘product endorser’ sedangkan sudah bergelar jutawan.

Advertisement


Penulis merasakan Neelofa perlu mempunyai seorang penasihat mengenai suplemen sebelum mempromosikannya. Kerana bila perkara seperti ini terjadi, ia mudah menjadi viral kerana dia mendapat perhatian ramai.


Diharap Neelofa akan lebih berhati-hati dengan produk yang dipilih untuk dipromosikan selepas ini demi kebaikan kerjayanya. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

77 Comments

  1. Anonymous

    April 25, 2018 at 2:25 pm

    Terus tgk ig height up official tengok fattah n shahrul ridzwan pun ada promo x kena kecam ke???

    • lalalalalala

      April 25, 2018 at 2:38 pm

      entah fattah amin tu ada je promote tak kena hentam pun

    • Anonymous

      April 25, 2018 at 4:41 pm

      Pilih bulu

    • Anonymous

      April 25, 2018 at 10:27 pm

      org tu tinggi… yg si kemetot dah tau pendek nk promo jgk aku nmpk kebodohan kt situ.. pakai baju biru dah serupa makcik cleaner ofis aku…

    • Anonymous

      April 26, 2018 at 7:54 am

      Masalahnya skrg ni kata jgn galakkan org mkn supplement. Ketot ke tak lain cerita. Skrg ni doc2 sound masa neelofa post benda tu padahal artis lain promo lama dah. Tp doc ckp artis lah x spesifik siapa. Tp netizen kecam neelofa sorg je. Padahal ramai artis lain yg promo. So nampak x, apa yg neelofa je buat org tgk org kecam. Yg lain tu buat pejam mata

  2. dr khoo

    April 25, 2018 at 2:18 pm

    urm , aku syak dia support member dia punya produk laa.
    mesti retis kelas bawahan punya produk dia support,
    even EL dulu pernah support produk tu.
    So , something is fishy there.
    statement EL nak menang konon dlu makan supplement tu tinggi laa.
    what the heck?
    masa tu dia umo brapa? im pretty sure pertumbesaran nonok dia pun belum habis lagi for sure dia assume dia amalkan dia rasa tinggi walhal dia belum mencapai pengakhiran tumbesaran die. just my 2 cents eh …

  3. Anonymous

    April 25, 2018 at 1:49 pm

    Banyak lg cerita pasal artis lain…asyik2 dia yg ditonjolkan…please cerita pasal artis lain..

  4. Anonymous

    April 25, 2018 at 12:23 pm

    nanti dia da kena sakit buah pinggang mari kite tepuk amai2 beramai2.. ckp xserupe bikin

  5. Anonymous

    April 25, 2018 at 11:50 am

    Bila lopa semua laju je mengkomen..

Loading...