Written by Bella | December 3rd, 2019

Sekarang ini selebriti memang bijak mengambil kesempatan ketika nama sedang meningkat naik dan ‘followers’ ramai di media sosial dengan membuat ‘review’ dan mengiklankan pelbagai produk. Memang boleh buat duit banyak tetapi kenalah pandai pilih apa yang ingin diiklankan, jangan main sapu bersih semua.

emma maembong

Terbaru, pelakon Emma Maembong dikecam teruk gara-gara mempromosikan produk yang boleh mengembalikan dara wanita. Membantu wanita yang mempunyai “sejarah hitam”  mendapatkan kembali “permata” serta maruah mereka yang pernah tergadai dahulu.

emma maembong produk kembalikan dara

Rata-rata netizen mempertikaikan keberkesanan produk yang dipromosikan oleh Emma. Bukan sahaja tidak logik tetapi membahayakan kesihatan. Malah, ia juga seakan menggalakkan lagi perbuatan maksiat.

emma maembong produk kembalikan daraemma maembong produk kembalikan daraemma maembong produk kembalikan daraemma maembong produk kembalikan daraemma maembong produk kembalikan daraDiharap Emma akan lebih berhati-hati dengan produk yang dipilih untuk dipromosikan selepas ini demi reputasinya dan juga menjaga sensitiviti masyarakat. Harapnya peminat juga jangan mudah terpengaruh dengan setiap produk yang diiklankan oleh artis, kena lebih berhati-hati agar tidak timbul sebarang masalah serius.

16 responses to Promosi Produk Kembalikan Dara, Emma Maembong Dikecam Teruk

  1. Kamal Bahrin says:

    Kembali dara? maksudnya sebelum ni…

  2. tepuk dai aku says:

    emma wats wrong wit u wahai emma emma. adk ko mcm nk telanjang joget. ko plk sje nk tempah masalah. awat.. hang ada pngalaman kaa.. klu ada share tepi ja. private. bkn dok open mcm ni.. lain la hang pnah kwen. of coz pcah dara. n nk kembalikan ketat blh la promot. ni hang anak dara. xkwen lg. mcm mne hang tau da pch dara amik bnd ni jdi ketat blk?? hang pun la….. hadoiii

  3. Terserlah kebodohan si emma!! says:

    BIMBO!

  4. Anonymous says:

    itu pentingnya pelajaran.. pendidikan..
    suruh sekolah..ko xmu..
    bangga ckp xamek SPM..

    sekarang wat review benda mengarut..

  5. biarbetik says:

    Emma…emma…mmg mintak kena kutuk…hmmm…sayang seribu sayang rupamu cantik otak mu cetek…haish….once gone will takdenya dpt balik…aib tu biarla antara seorang gadis dan Tuhan…unless that person kan afford to go for a surgery…jual benda lain la…kempis perut ke…ubat kulit putih ke…jerawat ke…ulat air

Tinggalkan Komen Anda Di Sini