Written by Bella | November 6th, 2019

Jualan mega 11.11 yang dinantikan setiap tahun kembali lagi! Untuk makluman anda, 11.11 adalah “Asia’s Single Day” dimana pelbagai laman shopping online mengadakan promosi besar-besaran dan tawaran tidak masuk akal.

Hermo.my juga tidak ketinggalan untuk menyambut hari ini dengan mempromosikan produk kecantikan terbaik dengan #Double11Fiesta mereka.

Hermo #Double11Fiesta

Banyak sungguh barangan kecantikan yang ada dijual di Hermo.my ini. Ada pencuci muka, syampu, topeng muka, serum dan macam-macam lagi. Harga yang ditawarkan di Hermo.my sangat berbaloi dan paling  penting sekali kesemua produk adalah original.

Inilah peluang terbaik anda untuk mendapatkan semua barangan ini pada harga runtuh tidak masuk akal.

#Double11Fiesta

Sebelum itu, sekiranya anda belum menjadi ahli Hermo Malaysia, silalah berbuat demikian kerana ahli Gold dan Platinum Hermo akan mendapat 11 hadiah percuma dengan setiap pembelian. Limited untuk 500 orang pembeli sahaja. Apa tunggu lagi? Cepat-cepatlah daftar jadi ahli di www.hermo.my.

Hermo Malaysia #Double11Fiesta

Untuk menambahkan lagi keterujaan anda membeli-belah, pastikan anda menonton Hermo FB Live di Facebook Hermo Malaysia pada 6 November jam 8 malam untuk melihat apa tawaran yang anda tidak patut ketinggalan!  Lebih menarik lagi, anda juga boleh menang voucher bernilai RM 1,111 hanya dengan menonton sesi FB Live. Banyak benda boleh dibeli dengan RM1,111 tu. Makin banyak penjimatan yang boleh dilakukan.

Ok, jom kita ushar tawaran awesome oleh Hermo.my bersempena #Double11Fiesta mereka bermula dari 6 November sehingga 12 November ini.

1. X-OMO

Promosi X-OMO ini adalah tawaran terbaik di Hermo.my di mana macam-macam produk kecantikan yang “best seller” akan dijual pada harga diskaun kaw-kaw! Setiap minggu produk-produk ini akan diperbaharui, jadi kena pastikan korang bersiap sedia set reminder dekat telefon atau berada di hadapan komputer kerana akan ada tawaran hebat menanti. Jadi yang pertama untuk memiliki produk kegemaran anda sebelum disambar orang lain.

Untuk memudahkan anda, ini adalah jadual promosi X-OMO : –

WAVE 1: 6 – 7 November

WAVE 2: 8 – 9 November

WAVE 3: 10– 12 November

Antara produk-produk yang best ialah :-

Innisfree Green Tea Seed Serum 80ml (harga asal

RM108, harga promosi RM86.40)

Hermo #Double11Fiesta

JM Solution Honey Luminous Royal Propolis Mask

10pcs (harga asal RM79, harga promosi RM39.50)

hermo malaysia

Cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 150ml

(harga asal RM55.90, harga promosi RM38)

Hermo Malaysia #Double11Fiesta

Lebih menarik lagi, untuk promo WAVE 2 nanti, Hermo.my akan tawarkan mask muka serendah RM 1 sahaja!

Untuk Wave 3 pula, antara produk yang  diberi potongan harga runtuh adalah Laneige, Foreo, Hatomugi, Klairs dan macam-macam lagi. Korang boleh grab produk-produk ni dengan harga yang murah gila!

Diingatkan sekali lagi bahawa setiap minggu promosi X-OMO ini akan menawarkan produk kecantikan yang berlainan pada harga diskaun yang confirm tidak akan jumpa di tempat lain. Jadi pastikan SETIAP MINGGU anda layari www.hermo.my untuk tidak terlepas peluang keemasan ini. Take note! Promosi akan refresh sebanyak 3 kali sepanjang kempen berlangsung.

2. Daily Flash Deal

Hermo Malaysia sale

Bersempena #Double11Fiesta Hermo.my, anda boleh beli produk kecantikan pada harga serendah RM11 sahaja berserta hadiah menarik tanpa pembelian minimum. Promosi mengikut tema setiap hari.  RM11 je wei!!! Mana nak dapat harga murah macam ni.

3. HERMO Top Picks

#Double11Fiesta

Setiap hari anda boleh mendapatkan barangan dari jenama-jenama terkemuka seperti Ogawa, Au Fairy, Mirae, Nivea, Eucerin dan Hada Labo dengan diskaun eksklusif. Satu jenama setiap hari. Paling best, anda juga berpeluang untuk mendapat voucher istimewa dengan setiap pembelian. Jadi, korang kena sentiasa ‘alert’ dengan promosi gempak ni.

L’Oreal Brands Super Sale

Hermo Malaysia

Sekiranya anda pengguna produk kecantikan jenama antarabangsa seperti L’Oreal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline dan Garnier, inilah masa terbaik untuk anda ‘restock’ kesemua alat solek anda kerana diskaun sehingga 50% akan diberikan pada tarikh 11 November dari jam 12 tengah hari sehingga 2 petang. Dapat lagi hadiah istimewa dan juga kod promo.

Be Your Own Star

Hermo

Nak upgrade sikit penampilan anda? Jangan bimbang Hermo ada semuanya. Dengan produk seperti Paul & Joe, Laduree, Pony Effect, I’m Meme dan Anna Sui, ia dapat  menyerlahkan lagi ‘inner beauty’ anda.

Nikmati diskaun sehingga 30 % untuk kesemua produk di atas dan berpeluang untuk mendapatkan hadiah menarik seperti Brow Pencil, Make Up Pouch, Eye Liner, Mascara dan Eye Shadow bagi pembelian pada 6 November – 8 November sahaja.

Watashi+

Seiring dengan perkembangan teknologi hebat, Jepun, antara negara pengeluar utama barangan kosmetik yang berkualiti. Mendapat kepercayaan pelanggan seluruh dunia daripada produk penjagaan kulit, solekan serta penjagaan rambut.

#Double11Fiesta

Jenama-jenama seperti Senka, Tsubaki, Anessa, Ma Cherie dan ZA amat popular di kalangan rakyat Malaysia. Khas untuk anda Hermo.my bakal menawarkan diskaun sehingga 50 % dari 9 November – 12 November.

Flash Sale pula menawarkan diskaun sehingga 70%, harga yang sangat hebat untuk  brand kesukaan korang. Memang tak cukup tangan kalau nak shopping!

Hermo Malaysia #Double11Fiesta

Siap ada “freebies” yang bernilai sehingga RM700 untuk dibawa pulang. Jangan lupa, anda kena rajin layari laman web https://www.hermo.my/ untuk tawaran menarik setiap hari.

Sekarang ni, Hermo pun dah banyak upgrade perkhidmatan dorang demi pelanggan tercinta. Anda boleh shopping dengan lebih mudah, download je aplikasi Hermo ini di App Store dan Google Play Store.

11.11 One Day Sale

#Double11Fiesta

Untuk tarikh 11.11, tawaran Crazy Brand Flash akan diadakan pada setiap 2 jam bermula pada 12 tengah malam. Nak tahu jenama apa yang berikan diskaun lebih hebat dan murah gila-gila? Kenalah rajin layari Hermo.my. Mana tahu ada kejutan lain pula?

Setahun sekali je tarikh 11.11 ini menjelma. Jangan menyesal kalau tak rebut peluang keemasan ini.

Banyak promosi produk kecantikan ditawarkan, selain pelbagai hadiah yang best. Kan berbaloi.

Sekali lagi kami ingatkan anda semua agar bersiap sedia untuk #Double11Fiesta Hermo.my yang bakal bermula pada 6 November sehingga 12 November ini. Pastikan anda sentiasa refresh Hermo 11.11 Fiesta dan jangan lupa LIKE Facebook Hermo Malaysia dan follow Instagram Hermo dimana segala offer menarik akan dikongsikan di sini. Selamat bershopping!

1 responses to Promosi Gempak #Double11Fiesta Kembali Lagi, Tawaran Hebat Serendah RM1 Je, Diskaun Kaw-Kaw!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini