Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Prince Of Pop La Pulak: Memang Kau Pergi Main Jauh-Jauh Boleh Tak?

“Kau Main Jauh-Jauh” adalah tajuk lagu kumpulan Prince of Pop ini. Memang sangat sesuai dengan diorang rasanya. Nyanyi miming, menari nak tak nak. Kalau nak buat kumpulan tue biarlah cukup training dulu. Ini buat sakit mata je. Pleaselah bersedia sikit sebelum nak jadi penyanyi. Buat malu je eh. Tak gitu? Ke korang ada pendapat lain?

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

162 Comments

  1. loli

    January 15, 2012 at 8:32 pm

    tak ade identiti sebagai rakyat malaysia ke..muka x hnsem pn ada hti nk jd orng korea

  2. Mnday

    January 3, 2012 at 11:28 am

    x best ar tengok copy copy ni, orang buat k-pop, kita pun nak tiru, sebijik lagi tu, dah terang bersuluh dah x payah denied. Band ni ada bakat, at least bagilah diorang identity sendiri. Buat pa nak warna rambut, mekap, style sebijik cam orang korea, x payah warna rambut pun boleh lah… confuse aper. Buruk sangat ker muka diorang kalau x mekap cam artis korea tu?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top