July 21st, 2011

“Kau Main Jauh-Jauh” adalah tajuk lagu kumpulan Prince of Pop ini. Memang sangat sesuai dengan diorang rasanya. Nyanyi miming, menari nak tak nak. Kalau nak buat kumpulan tue biarlah cukup training dulu. Ini buat sakit mata je. Pleaselah bersedia sikit sebelum nak jadi penyanyi. Buat malu je eh. Tak gitu? Ke korang ada pendapat lain?


162 responses to “Prince Of Pop La Pulak: Memang Kau Pergi Main Jauh-Jauh Boleh Tak?”

  1. loli says:

    tak ade identiti sebagai rakyat malaysia ke..muka x hnsem pn ada hti nk jd orng korea

  2. Mnday says:

    x best ar tengok copy copy ni, orang buat k-pop, kita pun nak tiru, sebijik lagi tu, dah terang bersuluh dah x payah denied. Band ni ada bakat, at least bagilah diorang identity sendiri. Buat pa nak warna rambut, mekap, style sebijik cam orang korea, x payah warna rambut pun boleh lah… confuse aper. Buruk sangat ker muka diorang kalau x mekap cam artis korea tu?

Loading...