Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Posing Mengghairahkan Aiman Hakim Ridza Dan Zahirah Macwilson Undang Kecaman Netizen

Pasangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza memang sedang bahagia dilamun cinta. Ramai yang puji mereka berdua ini sama cantik sama padan.

Advertisement

Mereka juga terbuka mengenai hubungan cinta yang terjalin dan sering memuat naik foto mesra bersama di media sosial.

Bagaimanapun, foto terbaru ini mengundang rasa kurang disenangi oleh netizen apatah lagi ia seakan nampak mengghairahkan sedangkan mereka berdua tidak mempunyai ikatan yang sah. Kalau sekali pandang, ibarat mereka berpelukan tanpa seurat benang.

Namun, menurut Zahirah ia sebenarnya sesi penggambaran untuk sebuah majalah bersama Aiman. Tambah Zahirah, beliau terpaksa memakai pakaian lelaki yang lebih besar untuk menghasilkan foto tersebut. Tiada isu ianya aksi terlalu melampau antara mereka. Apa pula komen anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Anonymous

    April 5, 2019 at 1:19 am

    Suka dia ni dari nama dia masih sendu now mcm tawar pula sebelum ni selalu ckp nk focus kerjaya. Sekadar cakap je

  2. Karipap

    April 4, 2019 at 11:41 pm

    Menyampah plk nengok..kalau dh selalu share gamba2 peluk sweet2 ni,sesekali ok la…terus aku x minat dgn dia nih,dah la bapaknya manjang bg statement petik nm jul…yg si aiman plk dah la sendu mendu..ape yg dia nk tayang sgt ntah

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top