Written by Bella | April 4th, 2019

Pasangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza memang sedang bahagia dilamun cinta. Ramai yang puji mereka berdua ini sama cantik sama padan.

Mereka juga terbuka mengenai hubungan cinta yang terjalin dan sering memuat naik foto mesra bersama di media sosial.

Bagaimanapun, foto terbaru ini mengundang rasa kurang disenangi oleh netizen apatah lagi ia seakan nampak mengghairahkan sedangkan mereka berdua tidak mempunyai ikatan yang sah. Kalau sekali pandang, ibarat mereka berpelukan tanpa seurat benang.

Namun, menurut Zahirah ia sebenarnya sesi penggambaran untuk sebuah majalah bersama Aiman. Tambah Zahirah, beliau terpaksa memakai pakaian lelaki yang lebih besar untuk menghasilkan foto tersebut. Tiada isu ianya aksi terlalu melampau antara mereka. Apa pula komen anda?

19 responses to Posing Mengghairahkan Aiman Hakim Ridza Dan Zahirah Macwilson Undang Kecaman Netizen

  1. Anonymous says:

    Haish aku ni suke ZM ni dari die mula berlakon cucu tokey beras dulu, sebab die so low profile n berlakon pon not bad. tapi since die berkawan dgn AHR ni makin menjadi2 berahi nye, cuti sana sini, peluk sakan, takkan lah jejaka cmni yg bapak ZM approved, kang x menjadi dah 1 hal pulak, cuba lah amek iktibar dari kes julripin tu dlu.

    37

    -14
  2. KHAIRI says:

    Kalo dorg pakai seksi,ko dok ceramah smpi berbuih mulut pn, dorg buat bodo je. Lagi makin pki seksi adela..
    ntahla, cuma nk ckp ALLAH masih syg..pada hal dorg tatau azab buka aurat tu mcmne bila kat SANA nanti..

    34

    0
  3. wekkkkkkk says:

    picnik le tu mndi mnda..lelaki pakai suar hawai, si pompuan pakai bikini ke, kain sarung..cer tunjuk luas sikit..sipi2 je..nk komen pun ssh nnti dtgkan BYK PAHALA..

    28

    2
  4. Anonymous says:

    kawin cepat… settle
    nk posing bikini pun boleeeeee….

    22

    3
  5. belunu says:

    minta puji dan gersang

    24

    0
  6. belunu says:

    dari suka jadi benci

    28

    1
  7. Noname says:

    Kawin je…x yah pose gambar mengundang kecaman..
    Biar jadi couple yg disenangi kn aman je.

    24

    0
  8. WickEd says:

    Zahirah delete la…adik ni mmg cantik menarik but betol jugak org tegur, rupa u kena modelling high fashion but untuk muslim berdua nampak not nice la…true kalau ada jodoh ok ye tak? Gambar bleh simpan kenangan kalau tak…Kalau Aiman baik dia pun delete..urban tak urban jaga nama org tua. Tak makna jahat but not appropriate just because your ex kongsi gambar mcm2 u pun nak balas..you’re still young delete & say sorry..semua mata memandang bila jadi anak seni so terpaksa u hadap ni..

    29

    0
  9. anonimus says:

    Jgn beli majalah sampah camtu…

    56

    0
  10. AK2.O says:

    Gambo ala2 gersang tapi belom tentu gersang ni korang kecoh suruh delete..Tapi bila ada video artis terlampau..korang gigih cari nak tengok…idok pulak disuruh delete video tu….kecoh laaa korang ni…

    1

    7
  11. Anonymous says:

    Ingat dulu clash ngan Jul Aripin, akan mencari yang lebih baik akhlaknya tapi hmmm…masa ngan Jul dulu tak de plak gambar2 camni.
    Kalau mcm ni ayah restu ke?

    29

    0
  12. Malisa says:

    Ermm dorang ni time shooting pun geletis membirah…duduk berdua dua tepuk tampar . .berpeluk2 ..usap2 belakang ewwww

    23

    0
  13. anonymous says:

    batang besaq mamat ni best la mcwilson kena tutuh senak

    25

    0
  14. Anonymous says:

    The next FATTZURA. Kne kecam sentap memanjang. Ego.

    28

    0
  15. Ken says:

    You both looks cute ….

    2

    0
  16. Karipap says:

    Menyampah plk nengok..kalau dh selalu share gamba2 peluk sweet2 ni,sesekali ok la…terus aku x minat dgn dia nih,dah la bapaknya manjang bg statement petik nm jul…yg si aiman plk dah la sendu mendu..ape yg dia nk tayang sgt ntah

    1

    0
  17. Anonymous says:

    Suka dia ni dari nama dia masih sendu now mcm tawar pula sebelum ni selalu ckp nk focus kerjaya. Sekadar cakap je

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini