Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Polis Sahkan Farid Kamil Positif Ganja

Setelah dihimpit pelbagai persoalan mengapa Datuk Farid Kamil bertindak ganas menampar anggota polis dan menendang orang awam, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din memberitahu hasil ujian air kencing mendapati Farid positif dadah jenis ganja.

Advertisement

Sebaik sahaja polis menahan suspek, ujian air kencing dijalankan bagi mengesan sama ada dia berada di bawah pengaruh dadah. Hasil ujian terbabit mendapati dia positif dadah jenis ganja.

Kini, Farid disiasat kerana berkelakuan tidak senonoh dalam balai polis mengikut Seksyen 90 Akta Polis serta Seksyen 15(1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952 kerana penyalahgunaan dadah. Suspek akan dihadapkan ke Mahkamah Majistret Petaling Jaya esok, bagi mendapatkan perintah reman untuk siasatan lanjut.

Kami juga terkejut dengan berita penahanan Farid dan tidak sangka juga beliau akan positif dadah. Farid sebelum ini jarang sekali terpalit dengan kontroversi panas dan antara artis yang menjadi pujaan ramai kerana mempunyai auranya tersendiri. Kita nantikan apa perkembangan lanjut kes ini nanti.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. Anonymous

    January 12, 2018 at 10:28 am

    laki aku penah jumpa dia ni solat jumaat sama2..laki aku kata baik senyum je kat semua orang..hmmm xsangka

  2. Jadoo

    January 12, 2018 at 8:57 am

    Mohon tarik balik gelaran Datuk yang dia dapat tu

  3. the truth

    January 12, 2018 at 12:21 am

    please….ni bukan ganja je ni…..

  4. shoba

    January 11, 2018 at 11:11 pm

    you have everything Farid…aku pernah jumpa kau depan depan mak aiii handsome sungguh….DD lawa, anak2 cantik, mak bapak kau orang terpelajar…why farid kamil why
    semoga kau balik ke pangkal jalan n semoga DD tak give up dgn kau

  5. aih

    January 11, 2018 at 9:28 pm

    farid why!!>… u have beautiful wife which most men desire her body… kenapa u buat cam ni…. why … such a good actor… moga dapat diselesaikan ngan cara baik…
    but why farid…..hmm

Loading...
To Top