Polis Dedah Neelofa Dan PU Riz Ke Langkawi Atas Urusan Kerja

Hiburan

Polis Dedah Neelofa Dan PU Riz Ke Langkawi Atas Urusan Kerja

Baru sahaja melangsungkan pernikahan pada Sabtu lalu, ramai yang tertanya-tanya urusan Neelofa dan Muhammad Haris ataupun PU Riz sehingga perlu merentas negeri ke Langkawi kini.

neelofa dan pu riz di langkawi
8 bulan lalu

Foto Tular, Neelofa Dan PU Riz Didakwa Rentas Negeri Ke Langkawi?

Advertisement

Ianya mula menjadi percakapan ramai apabila beebrapa keping foto pasangan pengantin baru itu yang dilihat berada di destinasi pelancongan popular itu tular di media sosial.

neelofa langkawi

Menurut pihak polis daerah Brickfields, mereka memberi kebenaran kepada Neelofa dan tiga yang lain untuk berada di kepulauan tersebut atas urusan kerja dan bukannya bagi berbulan madu.

Permohonan tersebut dibuat oleh syarikat produk minuman Chatime Malaysia di Balai Polis Sri Hartamas, malah mereka dibenarkan untuk bergerak ke lokasi berkenaan daripada 27 Mac hingga 4 April ini.

Advertisement

“Syarikat terbabit turut mengeluarkan surat memaklumkan nama Neelofa dan tiga yang lain berserta nombor kad pengenalan sebagai mewakili mereka untuk melawat kawasan Chatime yang akan dibuka.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Dalam pada itu, Neelofa dikhabarkan akan bergerak ke tiga lokasi berdasarkan permohonan tersebut iaitu Langkawi, Sungai Petani, dan Kangar, Perlis.

“Mereka dijadual tiba di Langkawi pada 29 Mac dan akan berada di sana sehingga 2 April sebelum melawat cawangan Chatime di Sungai Petani dan Kangar pada 3 April.”

Bukan itu sahaja, pihak Chatime Malaysia turut mengeluarkan kenyataan rasmi bagi mengesahkan urusan kerja bersama Neelofa sehingga memerlukan selebriti itu berada di Langkawi kini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chatime Malaysia (@chatime.malaysia)

Malah Neelofa juga sempat berkongsi beberapa entri di IG Story miliknya bagi membuktikan bahawa dia ke Langkawi atas urusan kerja dan kolaborasi bersama jenama minuman tersebut.

neelofa ke langkawi atas urusan kerja

Baru lepas kahwin dah sibuk dengan kerja, bertabahlah Neelofa dan suami.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. Anonymous

    March 31, 2021 at 4:30 pm

    patutnya film penunggang agama tu ambik 2 org ni berlakon. dah tgk kat website Chatime takder pon opening kat tenmpat2 ni, menipu je kejer

  2. Tomi

    March 31, 2021 at 4:20 pm

    Sebab tu dia kaya, rajin kerja. Jadual dah susun awal2. Bukan mcm kita sibuk jaga hal orang lain. Dosa pahala orang kita ukur, nak ambil alih kerja tuhan ke? Jangan asyik mengeluh marhaen…marhaen. Kerja !!!!

    • Anonymous

      March 31, 2021 at 4:35 pm

      PDR$ selamatkan neelofer

    • Anonymous

      March 31, 2021 at 6:47 pm

      tak mengeluh pun.. takjub je. hebat diorg ni. berniqab2 pun dgn title PU bagai, menipu pun level lain. org2 marhaen mcm kami ni bila menipu nampak sgt pulak. bglah alasan urusan kerja ke, urusan hidup mati ke ttp dilabel tipu. org kaya menipu, susun jadual kekdahnya! kurlass…

  3. Anonymous

    March 31, 2021 at 1:00 pm

    banyak betul ye kerja kat Langkawi? aku pun nak buat urusan kerja kat sana lah… tak habis2 ni kerja…

  4. anonymous

    March 31, 2021 at 11:19 am

    hmmmmm kayangan gitu lahh korang hado

  5. Anonymous

    March 31, 2021 at 11:12 am

    pandai agama konon
    tapi pandai menipu juga
    adakah pergi kerja lepas kawin
    retis2 bayak akal sembunyi dibalik pudra dan kopiah
    tapi akal menipu licik mcm belut

Loading...