“Poligami Ini Ada Dalam Syarak, Tak Kata Mahu & Tak Kata Tak Mahu. Saya Lebih Kepada Berserah” – Amar Baharin

Hiburan

“Poligami Ini Ada Dalam Syarak, Tak Kata Mahu & Tak Kata Tak Mahu. Saya Lebih Kepada Berserah” – Amar Baharin

Melalui laporan Astro Gempak, pelakon Amar Baharin telah memberikan pandangannya mengenai penerimaan isu poligami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Advertisement

Menurut aktor itu, dirinya lebih kepada berserah dengan takdir Yang Maha Kuasa, malah mengakui tidak tahu apakah yang akan berlaku atau kemungkinan di masa akan datang.

Poligami ini ada dalam syarak. Saya tak kata mahu dan saya juga tak kata saya tak mahu. Kalau dah tertulis takdir Allah akan berpoligami, saya hendak cakap apa?

Bagaimanapun, suami kepada aktres, Amyra Rosli itu berkata dia berasa bersyukur kerana rumah tangganya sempurna dan kini hanya mahu fokus membesarkan anak-anak.

2024-08-02 14:14:59

"Camtu Je Pegang.." - Bersentuhan Ketika Berlakon Babak Sedih, Nama Amar Bahrin & Siti Elizad Teruk Dikecam

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

“Poligami Ini Ada Dalam Syarak, Tak Kata Mahu & Tak Kata Tak Mahu. Saya Lebih Kepada Berserah” – Amar Baharin Beautifulnara -Terkini dan Sensasi

Beautifulnara -Terkini dan Sensasi, Gosip, Berita, Informasi & Video Viral Selebriti Malaysia Tempatan