Written by AbangNara | August 26th, 2014

Nampak gayanya bukan para peminat sahaja terkejut dengan pengumuman berakhirnya hubungan cinta dengan Kamal Adli yang telah dilakukan oleh Intan Ladyana semalam. Empunya badan, Kamal Adli juga nampaknya terkejut dan masih berharap agar hubungan yang dibina bertahun-tahun itu tidak berakhir begitu sahaja. Menerusi akaun Twitternya, Kamal Adli telah memohon para peminat agar mendoakan dirinya dan Intan Ladyana.

kamal intan

Mungkinkah Intan Ladyana memaklumkan kepada media mengenai tamatnya perhubungan mereka tanpa memberitahu Kamal Adli terlebih dahulu? Itu mungkin juga boleh terjadi. Apa pun, Kamal Adli memohon agar diberikan masa dan ruang untuk mereka berdua agar keadaan menjadi sejuk terlebih dahulu. Kata Kamal Adli:-

Saya tak mahu komen panjang. Biarkan keadaan sejuk dahulu.Dan berikan saya dan Intan ruang dan masa sebelum saya mengeluarkan sebarang kenyataan. Harap anda faham

kamal intan

Inilah masanya untuk Kamal Adli memujuk Intan Ladyana dan cuba untuk memenangi hati bekas kekasihnya itu. Rasa rugi pula bercinta bertahun-tahun tetapi tewas begitu sahaja di pertengahan jalan. Pasti ada jalan pengakhiran yang lebih membahagiakan yang boleh dicapai oleh Intan dan Kamal. Saranan Abang Nara, pergi terus ‘propose’ je. Buat ‘candle light dinner’ dan letakkan cincin dalam kek. Pasti Intan akan cair dan menerima anda kembali. Tak gitu?

P.S: Info tambahan mengenai Proton Iriz

20 responses to Please Pray For Us – Kamal Adli

  1. peeiiii says:

    sudah la kamal ko dah booo layan intan…sampai intan terasa diri dia single….ko baru terhegeh2 nak feeling balik….ko nak booking anak dara org sebagai girlfriend sampai bila….nak sgt masuk la meminang….

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      dh la intan u cari jantan lain aje untok hepikn diri u…nk tungu si kamal ni lama2 sampai bila ? sampai ada tandok baru nk kamal nk datang meminang huh tk payah la terima khaseh aje lah …intan pon dh tk heran lagi ngan u ni kamalllllll…lov u intannnnn…..single lagiiiiiiiii bagos !

      0

      0
  2. skudiver88 says:

    xperlu wat status cmni.bkn kawen pn.bru kapel tu pn da putus.klu btl2 nk kan si intan tu da masuk minang da si intan tu.intan pn da giveup tggu ko.maybe ade org lain yg lbh serius dkt si intan ni.ppe pn kalau jodoh xkemana.

    0

    0
  3. Anon says:

    haha, tula dulu tinggalkn si Shera ayob, skrg kena tinggal ngan Intan, apa rasa?? sedap?

    0

    0
  4. karma la tu .. dulu tinggalkan shera, skrg diri kena tinggal..

    0

    0
  5. ssssss says:

    ko pun x serius…kesian la ckit dgn intan tu..dah lama dia tgu tp x de kesudahan dlm perhubungan…sabar ade tahapnye beb…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    move on jelaa..xyah nk pray2 sgt…br kapel…bajet hot laa si kamal ni..

    0

    0
  7. bunga says:

    alaaaa tak payah lah kamal adli. bunga ni ada! haha

    0

    0
  8. ikan says:

    nak sangat pegi kawinla. ni kawan2 bertahun2 ape pun takde. makin lama makin tua. klu kawin dr dulu dah pandai berlari dah kot anak ko.

    0

    0
  9. Krios says:

    Intan bukan makin lama makin muda, tp makin tua, da 2-3 tahun ak tgk komen ko kat media bila di tanya pasal kawin jwpn ko sama je, mcm tak serius or pikir panjang. setahu ak, perempuan ni akan risau dgn relationship selagi tak kahwin,

    jd tak heran la intan angkat kaki sb dia pun rasa tak secure or buang masa.

    tp kalau kamal boleh buktikan yg diam2 dia selama ni betul2 berusaha, rasanya dlm masa terdekat ni boleh baik balik, ialah, tempat jatuh lagikan dikenang haha

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Jangan tunggu lama2, nanti lama2 dia diambil orang. Kesian Intan lama menunggu. Kamal pun tak patut buat Intan macam tu. Macam kes Fizz Fairuz dengan wife pulak. Kalau nak kata nak . Kalau tak nak jangan biarkan pasangan menunggu macam buah tak gugur. Kalau kewangan masalahnya , buatlah yang penting dulu…nikah je. Cuma perlu cincin dan mas kawin macam Diana Amir buat. Yang penting keluarga kedua belah pihak restu dan faham keadaan . Majlis2 boleh buat kemudian itu pun jika kewangan mengizinkan. Jika membebankan tak perlu buat. Jangan terikut2 rakan artis lain seperti Fizo . Terlebih over. Nanti pening kepala lepas majlis.

    0

    0
  11. Lara says:

    Banyak lagi perkara yang kitorang nak pray-kan, tak masa nak pray pray for u yang nampak macam banyak nau play play nyer. All the best jer la yek.

    0

    0
  12. Azwana Alia Belum Berpunya... says:

    pasni bolehlaa dtg umah kak wanna yer kiter main video game

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Mungkin ini yang terbaik buat mereka berdua. Daripada Intan memendam rasa menunggu Kamal Adli tak juga masuk meminang, lebih baik cari orang lain yang benar2 cinta dan sayang pada Intan Ladyana. Kamal tu sebenarnya masih belum bersedia bergelar suami. Dia masih hayal dalam dunia glamour dan tak nak terikat dengan ikatan perkahwinan. Jika Kamal Adli benar2 sudah bersedia dah lama dia melamar Intan. Tak perlu buat majlis besar2an macam Fizo. Yang penting nikah . Jika kedua belah pihak memahami keadaan duit hantaran dan adat2 yang membebankan pengantin tu semua boleh diketepikan.

    0

    0
  14. badang says:

    beb lu dh main blah laa…apa nak cari dgn pempuan tu lagi…..

    0

    0
  15. anon says:

    Bertahun2 berkawan kenapa tak kawin je. Alah tak payah nak pray2 pun gih cari je perempuan lain berlambak2, lebih cantek dr si intan ni. Shud learn from this, next time bila jumpe yg elok & berkenan kawin je, takyah bercinta lama2.

    0

    0
  16. ketty says:

    dah break tu break je lah…tak de sape kesah…

    0

    0
  17. commentorcommentingcommentar says:

    kawan saje tujuan korang? kawen tak mau? test drive sebelum kawen ke? sekarang enjin dah sejuk? cari lain? sekadar propa? sudah laa..buat maksiat tahu..yg halal tak mau..

    0

    0