August 18th, 2011

Celcom sentiasa membawakan anda sesuatu yang baru dari masa ke masa mengikut keperluan penggunanya. Selaku network provider nombor 1 Malaysia, Celcom sentiasa peka dan mahukan yang terbaik untuk kesemua penggunanya. Sejajar dengan itu, Celcom kini membawakan anda semua plan baru Celcom Broadband. Sila rasa teruja selepas melihat info di bawah:-

celcom broadband

Dan sila tambahkan keterujaan anda kerana tak kira sama ada anda pengguna baru atau lama Celcom Broadband, kini anda boleh mendownload unlimited music di Celcom Musicube. Untuk activatekan perkhidmatan percuma ini, sila jangan segan silu melawat laman web Celcom Musicube. Kat situ ada ditunjuk ajar cara-caranya.

celcom broadband

Broadband dah murah, download lagu pun dah free, apa lagi yang korang nak daripada Celcom Broadband nie? Korang nak unlimited surfing? Ok rileks. Katakanlah korang punya bandwith dah lenjan guna sampai habis, plan Celcom Broadband yang baru ini datang sekali dengan 1GB FREE additional quota with free speed upgrades. Yang paling penting korang boleh surf sampai 10GB free setiap bulan. Puas hati dah?

celcom broadband

Untuk bagi korang kepuasan yang maksimum, pihak Celcom jugak akan bagi korang limited edition World Stage USB modems PERCUMA selagi stok masih ada. So tunggu apa lagi? Sila langgan Celcom Broadband hari ini jugak. Kalau terlambat korang jugak yang menyesal.


Comments are closed.

Loading...