Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Plan Baru Celcom Broadband Ada Free Unlimited Music Download Lagi

Celcom sentiasa membawakan anda sesuatu yang baru dari masa ke masa mengikut keperluan penggunanya. Selaku network provider nombor 1 Malaysia, Celcom sentiasa peka dan mahukan yang terbaik untuk kesemua penggunanya. Sejajar dengan itu, Celcom kini membawakan anda semua plan baru Celcom Broadband. Sila rasa teruja selepas melihat info di bawah:-

celcom broadband

Advertisement

Dan sila tambahkan keterujaan anda kerana tak kira sama ada anda pengguna baru atau lama Celcom Broadband, kini anda boleh mendownload unlimited music di Celcom Musicube. Untuk activatekan perkhidmatan percuma ini, sila jangan segan silu melawat laman web Celcom Musicube. Kat situ ada ditunjuk ajar cara-caranya.

celcom broadband

Broadband dah murah, download lagu pun dah free, apa lagi yang korang nak daripada Celcom Broadband nie? Korang nak unlimited surfing? Ok rileks. Katakanlah korang punya bandwith dah lenjan guna sampai habis, plan Celcom Broadband yang baru ini datang sekali dengan 1GB FREE additional quota with free speed upgrades. Yang paling penting korang boleh surf sampai 10GB free setiap bulan. Puas hati dah?

celcom broadband

Untuk bagi korang kepuasan yang maksimum, pihak Celcom jugak akan bagi korang limited edition World Stage USB modems PERCUMA selagi stok masih ada. So tunggu apa lagi? Sila langgan Celcom Broadband hari ini jugak. Kalau terlambat korang jugak yang menyesal.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top