Pinggang 15 inci

Trending

Pinggang 15 inci

hai saya nenek umur 74 tahun, tapi pinggang nek kalah anak dara~ 15 inci maintain kay!

Advertisement


Premium Beautiful boleh juga menjadikan pinggang anda ramping!!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

28 Comments

  1. mama utk anak2ku...

    February 16, 2011 at 4:39 pm

    sakit gile… auntie kt atas ni dah penah kuar lam paper… husband dia suka nengok pinggang dia ramping cenggini and of coz dia pun suka… ala2 orang dolu2 la tuh… pinggang 15 inci tp perut aku tengok gak… maybe organ dalaman dia pi kat situ koy… aku suka nengok pinggang yg ramping n flat belly… tu baru cun…

  2. Chantek la ko

    February 16, 2011 at 12:11 pm

    Eeee da mcm alien pn ade aku tgh….

  3. Fr0Ggy GiRL~

    February 14, 2011 at 5:23 pm

    caner la die pakai baju ekk?? ramping sesangat !!