Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Pic Kat Balai Saya Digari Ke?’ – Zarina Anjoulie Akan Beri Kenyataan Lepas Pulun ‘Review’

Nama selebriti sensasi, Zarina Anjoulie sekali lagi menjadi bualan hangat apabila dia dikaitkan berhubung penangkapan seorang artis wanita yang positif dadah di Nilai, Negeri Sembilan. Zarina Anjoulie atau lebih mesra disapa Anju walau bagaimanapun menegaskan dia hanya berada di rumah sejak semalam.

Advertisement

Terbaru, Anju menerusi perkongsian di Instagram Story berjanji akan memberi penjelasan lanjut berhubung dakwaan tersebut selepas membuat review produk bagi mendapatkan duit. Selebriti ini secara berterus terang berkata mahu mengambil kesempatan viral ini sepenuhnya.

zarina anjoulie dadah

artis wanita kantoi dadah

Tulisnya lagi, dia akan menceritakan apa yang terjadi secara berperingkat supaya jumlah pengikut di Instagramnya semakin bertambah. Malah, Anju juga menafikan lari daripada masalah yang dihadapinya. Dia tidak akan menutup ruangan komen atau menyahaktif akaun.

Advertisement

anju ditahan polis

artis wanita positif dadah

Mengenai gambar viral di balai polis, Anju memohon pengikut bertenang kerana gambar tersebut tidak menunjukkan dia berada dalam keadaan bergari mahupun ditahan reman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1)

Dalam sesi langsung yang dibuatnya pagi tadi, Anju turut meminta masa selama dua ke tiga hari untuk pulun ‘review’ sebelum mendedahkan hal sebenar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. Menyampah

    July 1, 2021 at 6:47 pm

    Sampah masyarakat betul….nak menghentam polis pulak tu….

  2. Anonymous

    July 1, 2021 at 3:43 pm

    sampah living on views

  3. Anonymous

    July 1, 2021 at 3:41 pm

    Boikit jer minah ni..follow and continue tgk posting dia hanya akan menguntungkan dia. Tgk jauh mane dia pergi bila org dah tak follow and tgk video sampah dia tu. Jgn bagi dia manipulate the situation by gaining views.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top