January 4th, 2012

Beberapa bulan dahulu Pian Cecupak menimbulkan kontroversi kerana mengatakan dia akan berkahwin dengan seorang model sambilan. Model itu bagaimana pun menafikan dakwaan Pian. Sehubungan itu, Pian atau nama sebenarnya Mohd Rafiq Abdul Rahman memberitahu Sinar Harian yang dia sakit teruk selepas peristiwa itu: kedua-dua belah telinganya membengkak menyebabkan pendengarannya terganggu. Selain itu, Pian juga dilihat berkelakuan seperti orang kurang siuman apabila menangis dan bercakap seorang diri, dan perkara ini hanya disedari oleh jiran-jirannya:

Saya tidak sedar apa yang berlaku pada diri saya. Tapi, menurut jiran-jiran, saya berubah menjadi seorang yang pemarah dan gemar memukul orang. Ada juga jiran mendengar saya terjerit-jerit dan menangis di dalam rumah.

Pian memberitahu kini dia tinggal dengan emaknya:-

Apabila emak saya mendapat tahu mengenai keadaan saya, dia lantas membawa saya balik ke rumahnya. Menurut emak, beberapa hari sebelum itu, dia ada bermimpi berlaku perkara tidak elok ke atas diri saya.

Pian berkata dia masih hidup dalam ketakutan walaupun sudah berubat secara moden dan tradisional.  Pian bagaimanapun enggan menyalahkan sesiapa, sebaliknya dia menganggap kejadian yang berlaku adalah kifarah ALLAH SWT untuk dirinya di atas perbuatan dahulu termasuk melakukan perubahan pada wajahnya.

Menurut Pian juga:-

Saya tidak tahu sama ada saya terkena buatan orang ataupun tidak.


34 responses to “Pian Cecupak Sakit Teruk Selepas Kontroversi”

 1. PondanSepi says:

  TGOK KT THUMBANIAL TD INGATKAN DAFI…

 2. ila says:

  ala pian n gler publisiti la…dahhhhh la…ko bkn ensem pun …..prasan tol la….

 3. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Cecupak, kontroversi, Pian, sakit., Selepas, Teruk. […]

 4. dina says:

  Hmmmm….Entah le..Nak pecaya ke tidak.. kali nie.. ye ???…. Pasai dia nie slalu buat kejutan bodo…1) Pasai injek muka, 2) pasai Dah betaubat 3) pasai nak kawin…4) Sebut sebut nama allah pasai kes dok jadi kawin… NIE…..telinga bengkak , sakit tenat dan macam tak siuman… CUBA TENGOK BETOI – BETOI…MEMANG TAK SIUMAN PON !!!!!

 5. terlebih dos suntikan kot..hehehe..gurau aja

Loading...