Phone Strap yang pelik

Trending

Phone Strap yang pelik

Kat Jepun, guna phone strap kat handphone macam kita guna mouse kat komputer. wajib ada.

Ada yang comel cute camni…

Advertisement

Photobucket

Ada gak yang pakai berat-berat macam ni…

Photobucket

Yg macam ni pon adaaa~!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

17 Comments

  1. ayamchicken

    December 7, 2010 at 3:09 am

    wah. Org jepun ni pelik2 oh. BEST xD

  2. Sufi Tshirt Printing

    December 7, 2010 at 1:18 am

    hukaloh..xde koje ke dorg ni..jepon ni pelik2 tol..huhu

  3. lolyat gang

    December 6, 2010 at 10:14 pm

    yg no2 tu mmg biasa kt jepun
    sape yg slalu tgk crite jepun mcm aku,x heran tgk strap cmtu

  4. peri

    December 6, 2010 at 1:28 pm

    haha sy pkai hp strap bra skang ni..pelik ke kikiki

  5. rozeela

    December 6, 2010 at 12:47 pm

    Pic. 1 tu salah satu makanan yg famous kat jepun..
    namanya udon.. ada mcm2 jenis udon.. kalu cam kat gambar tu.. nama specificnya tenpura udon… boleh dimakan dan sedap … tp kalu ramen, mmg betul x halal kerana ramuan ramen mengandungi daging (niku) …

Loading...