Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Petisyen Vivy Yusof Letak Jawatan Ahli Lembaga Pengarah UiTM Dipadam

Petisyen Vivy Yusof Letak Jawatan Ahli Lembaga Pengarah UiTM Dipadam

Baru-baru ini nama ikon fesyen dan pengusaha terkenal, Datin Vivy Yusof hangat diperkatakan dan menjadi sasaran netizen apabila didakwa telah mempersoal bantuan yang diberikan kepada golongan B40 dan M40 melalui Pakej Rangsangan Ekonomi yang diumumkan kerajaan.

petisyen uitm vivy yusof

Advertisement

Susulan itu, satu petisyen juga telah dibuat terhadap Vivy menuntut agar dia meletakkan jawatan sebagai ahli lembaga pengarah UiTM. Difahamkan petisyen tersebut sudah tamat, dimana mereka telah berjaya mengumpul lebih 230,000 tandatangan.

Bagaimanpun, hari ini kecoh di laman Twitter mengatakan petisyen tersebut telah dipadamkan.

vivy yusof petisyen uitm dipadam

Perkara itu diumumkan pengguna laman sosial dikenali sebagai Mazril Mazlan yang juga pelancar petisyen tersebut. Keputusan tersebut dibuat kerana telah pun mencapai sasaran dan selesai.

Terdahulu, selepas teruk dikecam, Vivy telah tampil memohon maaf secara terbuka menerusi akaun Instagramnya dan menjelaskan dia tidak pernah berniat memperkecilkan golongan B40 dan M40 seperti yang didakwa.

Advertisement

vivy yusof petisyen uitm dipadam

Vivy turut menyifatkan kecaman dan tomahan yang dilemparkan kepadanya agak keterlaluan. Dia menegaskan akan mengambil tindakan undang-undang terhadap semua pihak yang telah memutarbelitkan kenyataannya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. Anonymous

    April 6, 2020 at 6:58 pm

    Tgk tebal jer bibir die

  2. minah jambu say STAY AT HOME !!

    April 6, 2020 at 5:55 pm

    lain kali mulot tu diam !! orang bibir tipis ni jenis mulot suka cakap benda2 contoh nya suka menghina merendahkn orang lain…

  3. Anonymous

    April 6, 2020 at 4:32 pm

    Kecewa..tapi harapnya tindakan diambil lah oleh kementerian. Isu ni bukan boleh buat main.

  4. Anonymous

    April 6, 2020 at 3:58 pm

    rasanya dia bukan artis. apa yang gila kuasanya?

  5. Abg malek

    April 6, 2020 at 3:10 pm

    Woiiit!!!!! Tunggu tunggu….i pon nak sign petisyen suh dia jgn giler kuasa n glam…artis kalo bg pendapat semua kuar bodoh…cover line no 1.Mak ayah den pon nak.sign skali

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top