November 14th, 2018

Sebut sahaja nama Nur Sajat memang semua orang kenal. Sehingga hari ini tiada siapa yang tahu status jantina sebenar usahwan kosmetik itu.

Kerap memuat naik foto beliau tampil dengan pelbagai gaya di Instagram, netizen bagaimanapun tertanya mengapa perut Sajat kelihatan sedikit buncit?

Menjawab persoalan netizen, Sajat memberitahu beliau sebenarnya sedang datang bulan dan memang normal jika perutnya buncit.

Apa yang dikatakan oleh beliau mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Benarkah datang bulan? Mereka tidak percaya langsung dengan kenyataan Sajat yang disifatkan terlalu gigih untuk membuktikan dirinya seorang perempuan.

Nak kritik lebih pun tidak boleh dan hanya Allah SWT sahaja yang tahu kebenaran disebalik apa yang Sajat lakukan.

Sumber Berita : Media Hiburan


77 responses to “Perut Saya Memang Naik Sikit Bila Datang Bulan, Itu Normal – Nur Sajat”

  1. Anonymous says:

    Kira2 kau ni serupa jantan kaberat jugak ya…makwe tudung kau mesti demam seminggu tertelan daki yg bertepek kt celah2 lobang bontot kau tu..

  2. bawang kecik says:

    kebabian apa yang kau peroid ni sejat
    ehh ehh ko ni dah bleh cek spital mental
    muahkakakakakak

  3. mia says:

    wahhh..bnyknye pondan2 yang meluah perasaan dalam ni wehhh…harap2 azab Allah kene kt korang je laa bukan aku…aminnnn…

  4. NO LGBT says:

    tapi kalau aku pulak, period memang akan perut buncit sikit. taktau la perempuan lain kan. memang selalu time period, perut buncit. lepas lepas tu, okay dah. maybe yanh ada cyst macam aku je kot rasa gitu. bang sajat pulak macam mana?

    • Shud says:

      Yg no aku mmg setuju.. aku dari zaman anak Dara bill period perut rasa Tak selesa n Tak selesa pakai ketat2 sbb mmg perut buncit sket.. lantok ah sajat ni laki ke pompuan. Tak minta nasik gn Kita pon

Loading...