Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Persembahan Ifa Raziah Di GV6 Dikritik Terlalu ‘Over’, Dituduh Punca Shila Amin Tersingkir

ifa raziah punca shila amin tersingkir

Selepas beberapa minggu berentap dan cuma selangkah sahaja lagi untuk mara ke peringkat akhir GV6, bagaimanapun rezeki tidak memihak kepada penyanyi Noorshila Amin apabila dia tersingkir pada konsert separuh akhir Ahad lalu.

ifa raziah shila amin

Advertisement

Rata-rata netizen mula meletakkan kesalahan kepada Ifa Raziah yang dikatakan terlalu ‘over’ ketika membuat persembahan duet bersama Shila Amin. Menyalahkan penyanyi itu sebagai punca peserta GV6 itu tersingkir.

Ifa Raziah ‘over’, tenggelamkan Shila Amin

ifa raziah overifa raziah over

“Penghibur Versatil bukan penyanyi berdiri kaku”

ifa raziah overifa raziah punca shila amin tersingkir

Advertisement

Memberikan respon terhadap isu tersebut, Ifa berkata, sebagai seorang penyanyi dia mempunyai cara tersendiri untuk menghiburkan orang ramai. Seorang penghibur yang versatil dan bukanlah seorang penyanyi yang tidak bertenaga dan hanya berdiri kaku.

Dia sudah melakukan yang terbaik bagi memastikan persembahan pada malam tersebut berjalan lancar.

“Jangan salahkan saya”

ifa raziah punca shila amin tersingkir

Ifa meminta orang ramai khususnya peminat supaya tidak menyalahkan dirinya sebagai punca Shila Amin tersingkir.

ifa raziah punca shila amin tersingkirMenyanyikan lagu Dialah Di Hati nyanyian asal Datuk Seri Siti Nurhaliza, duet Shila Amin dan Ifa Raziah dikatakan gagal oleh juri. Nyanyian mereka tidak harmoni dan seakan menjadi ‘battle song’ pula.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Aida Musa

    December 17, 2019 at 10:55 pm

    Tak cerdik ifa ni .. bukan isu ‘style kau tu’ tapi kau kena support kawan kau tu jangan over. Biar ‘harmony’ persembahan nya .. it’s not about u, not your time, it’s noorshila amin time. Takde apa kau nak buktikan kat sini, memang orang tahu kau ‘hebat’ but u have to complement your partner la, dont steal the thunder atau overshadow dia .. dia yang Bengap tak paham-paham. Perasan bagus.

  2. Anonymous

    December 17, 2019 at 3:26 pm

    aku rasa x perlu ada duet…

  3. Kamal Bahrin

    December 17, 2019 at 3:12 pm

    kalau dilihat mmg duet tak menjadi.. tapi punca 100%, den rasa kalau duet bagus pun tetap bottom 2 juga.

  4. Anonymous

    December 17, 2019 at 3:02 pm

    mmg ifa ni terover lebih time show tuh…sy bukan penyokong mamashila…tp bila tgk camni cam tak best pulak…mamashila vokal padu…tp tula PUNCA!

  5. Anonymous

    December 17, 2019 at 1:48 pm

    ifa ni dah biasa naik pentas… mama shila plak baru nak berjinak2 balik naik pentas… bila jd mcm ni tu yg awkward laaa..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama