July 11th, 2014

Yeah~~~ Sudah 2 minggu kita berpuasa. Tak lama lagi Hari Raya. Tahun lepas Abang Nara sekeluarga beraya 3 orang. Tahun ini dah tambah seorang lagi. Baby girl pulak tue. Wife Abang Nara dah siap belikan baju kurung untuk si comel. Memang makin meriah la raya tahun nie.

ambi pur raya

Tahun ini Insya Allah Abang Nara sekeluarga akan buat ‘open house’ di rumah kami sendiri. Excited tak ingat nak jemput ahli keluarga, kawan-kawan dan juga pembaca BeautifulNara. Mungkin keterujaan kami sama macam pasangan suami isteri di bawah ini:-

Dalam senarai ‘checklist’ untuk open house yang bakal dibuat, Abang Nara dah beli Ambi Pur Air Effects. Biasalah kalau buat open house dapur tak pernah tutup. Asyik masak je. Belum kira orang keluar masuk lagi. Jadi udara dalam rumah mesti akan berbau nanti. Dengan Ambi Pur Air Effect (Abang Nara beli yang Lavender punya), confirm rumah akan sentiasa berbau segar, bersih dan wangi. Barulah semua tetamu datang rasa selesa.

ambi pur rayaAbang Nara beli Ambi Pur Air Effects nie kat Tesco baru-baru nie. Siap hantar borang untuk join ‘contest’ lagi. Mana tahu ada rezeki boleh menang ‘open house’ dengan Sharifah Shahira dan Dato Chef Ismail. Jimat sikit belanja nak buat ‘open house’. Yang penting siap dapat free gift mangkuk tembikar yang comel. Boleh la buat letak kuih-muih nanti. Hehehe.

ambi pur raya

Tak sabar rasanya nak sembur Ambi Pur Air Effect Lavender ini kat ruang tamu, bilik tidur, bilik air dan dapur Abang Nara ketika open house nanti. Mesti segar mewangi je. Hehehe. Yang penting tetamu rasa selesa dan lepak lebih lama. Barulah seronok berborak-borak nanti. Korang pun kalau nak buat open house, memang wajib kena dapatkan Ambi Pur Air Effects nie. Maklumat lanjut boleh layari Facebook Ambi Pur Malaysia.

ambi pur raya

Abg Nara akan mengadakan ‘giveaway’ untuk 2 Ambi Pur mangkuk tembikar kepada korang yang hantar komen “Open House paling best yang pernah anda hadiri”. 2 komen terbaik akan dapat mangkuk tembikar yang comel ini! Cepat komen di bawah dan jangan lupa tinggalkan alamat email.


Comments are closed.

Loading...