Perodua Alza Kalau Kemalangan…

Trending

Perodua Alza Kalau Kemalangan…

perodua alza kemalangan

Inilah gambar Perodua Alza yang dilanggar dari belakang oleh sebuah kereta Volvo V50 Estate. Katanya tragedi berlaku di KESAS pada 5 Februari 2010. Pemandu yang ada dalam Alza mati serta merta.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

72 Comments

  1. maman

    May 24, 2014 at 2:53 pm

    yg kutuk proton dgn produa ni sbnarnya bkn pakar ekonomi pun..cuma bdak skolah mnenggah yg baru nk up psal kreta..pakar ekonomi konon..puihhh..bnci la aku baca statment ko..mcm good2…hahahahahah…aku ni pakar ekonomi pun xkcoh mcm ko la..ko ada apa..ijazah? diploma? aku phd ekonomi bhaii…ko toksah mngarut dlm ni psal ekonomi..ringkasan dri statment ko aku bleh kata you a zeroooooo…hahahahah..

  2. maman

    March 20, 2014 at 5:48 pm

    nmpak sgt edit….tgok kat tayar tu…ada perbezaan ton warna…byang2 atau sinaran matahari nmpak pelik…spertinya dibuat buat..ton warna disitu xneutral…masih perlu byak blajar utk edit gmbar…korang pakar ekonomi kan? aku csi…pakar siasat penipuan gmbar hahahahaahahah