Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Pernah Diejek Wajah Hodoh, Kini Netizen Puji Anak Nora Danish Semakin Comel

Terdahulu, selebriti popular Nora Danish mengakui hatinya terguris sehingga menangis apabila ada sesetengah netizen yang bersikap kurang ajar mengutuk serta mengejek paras rupa anaknya, Mohamed Neqayl Nedim hodoh.

Advertisement

Terbaru, Ney Ney sekali lagi menjadi tumpuan ramai apabila Nora memuat naik satu foto ‘selfie’ bersama anaknya itu di Instagram. Ramai yang cukup teruja melihat perubahan wajah Ney Ney yang dikatakan sudah semakin comel dan kacak.

Sebelum ini, seorang pengguna Twitter mempersoalkan mengapa bayi Nora dan Nedim Nazri tidak comel sedangkan ibu bapanya cantik dan segak.

Untuk yang tidak tahu, wajah bayi yang baru lahir masih belum berkembang dengan sempurna dan akan berubah-ubah dari wakti ke waktu, sebab itu belum nampak lagi kecomelan ataupun ada irasnya dengan orang tua mereka. Sebelum kutuk, pastikan tahu fakta, jangan jadikan bayi mangsa kecaman juga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. Gorges

    August 12, 2018 at 11:49 am

    Facial features baby ikut acuan mak bapa Ler. Kalau hidung baby tu Mancung mcm hidung Elfira Loy atau Dawson ko orang gosip pulak . anw baby ni cute miut sesangat . Meh aku timang ….. tomei tomei tomei

  2. Donat

    August 12, 2018 at 11:03 am

    Anon 12:14 am
    Jahatnya ko no anon…kebas perut aku ktawa…logik la kn..dh mak bapanya mlayu tulen..nt anak kluar rupa aishah dhia pelik plak org nt …hehe..

  3. Anonymous

    August 12, 2018 at 9:35 am

    Anak amyra & amar lagi comel..

  4. Anonymous

    August 12, 2018 at 6:16 am

    Anak fizo n mawar paling naturally cute n gorjes so far

    • oioioi

      August 12, 2018 at 9:16 am

      kenapa sy x rasa mcm tu.. idung dia mcm penyet sedikit..compare mak ayah dia.. adakah mak ayah dia buat idung… maaf..sy tanye jek…

    • Anonymous

      August 12, 2018 at 10:28 am

      Ank org asli lgi lwa hidung

    • Anonymous

      August 12, 2018 at 1:26 pm

      Setujuuuu comel gila anak fizo maryam tu.. Kecik2 da comel cantik mcm tu. Xyah susah2 filter

  5. Salmah

    August 11, 2018 at 11:49 pm

    Anak nd ni ok lah. Aafiyah tu tak lah comel. Mcm mekup je lebih. Muka mcm saerah

    • Anonymous

      August 12, 2018 at 12:14 am

      piyahfilter ialah anak retis paling kepam abad ini. tu lh acik2 pnjilat siticarasselfie bongkak sgt.. kata baby siticarasselfie bakal meneggelamkan anak2 retis lain, siap kata beri laluan ke baby no 1 negara, baby2 retis lain disuruh ketepi.. last2 kuar muka felda! acik2 kepam menyuruk dibalik tudung paridah smbil tekan like baby retis lain!

      kahkahkahkahkahkah aku ketawaaaaa

Loading...
To Top