Permintaan Fahrin Ahmad Untuk Bergambar Ditolak Aktor Hollywood, Owen Wilson

Permintaan Fahrin Ahmad Untuk Bergambar Ditolak Aktor Hollywood, Owen Wilson

Kasihan Fahrin Ahmad. Hajatnya untuk bergambar dengan bintang Hollywood, Owen Wilson tidak kesampaian bila aktor itu menolak permintaannya. Peristiwa berlaku semasa Sapura & Kencana Petroleum Red Ribbon GP Ball 2012 malam semalam.

Anda mempunyai band sendiri? Ingin jamming? Kami menyediakan pentas untuk anda, anda hanya perlu walk-in ke Bazar Seni Industri Budaya pada hari Ahad, 8.00 malam, 25 Mac 2012 (minggu ini). Sambil jamming, sambil buat persembahan untuk orang ramai. Mungkin kumpulan muzik anda akan berpeluang untuk bertapak lebih jauh? Hanya di Bazar Seni Industri Budaya. “SEMARAKKAN SENI BUDAYA”!

Excited dengan kehadiran aktor yang mula dikenali menerusi filem Shanghai Noon, Fahrin sememangnya tidak sabar-sabar mahu berjumpa aktor tersebut dan menyatakan keinginannya untuk berjumpa aktor itu kepada wakil portal hiburan Daily Chilli.

Advertisement

Sebaik saja selesai acara bersama media, Fahrin yang merupakan selebriti Red Ribbon Malaysia untuk malam tersebut, telah membuat permintaan untuk bergambar dengan aktor itu, tetapi ditolak Owen dan pengiringnya.

Mungkin juga Owen letih kerana penerbangan dari Los Angeles sebelum itu, atau mungkin dia tidak menyedari yang Fahrin ialah selebriti Red Ribbon Malaysia. Tetapi Fahrin yang budiman tampak tidak kisah, sebaliknya berkata dia rasa bertuah diberi penghormatan untuk menemui bintang Hollywood, dan berharap akan diberi peluang yang sama lain kali.

Sapura & Kencana Petroleum Red Ribbon GP Ball 2012 ialah majlis untuk meraih dana bagi Yayasan Aids Malaysia dan Projek Kemiskinan Global semasa Petronas Malaysian Grand Prix.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

151 Comments

  1. aku pya suka

    March 26, 2012 at 3:50 pm

    apa punya bangang laa ANONYMOUS ni..bangsat!
    nk bangga2 dgn idea n pdpt merapu dia tuu!g mati laa..

  2. snsd

    March 24, 2012 at 2:35 pm

    kmu ne , klau ya pun nk komen . . Plz jgn ada ‘kafir or kapir’ laa , ok . . Isu sensitiviti kaum ! ! Kami christian x prnah nk ckp bkn2 ttg muslim . . Jd hormat laa agama kami . . Ttg owen , i really hate u fucking damn much . . Euwww , brgambr dgn betina murahan boleh sja ?

  3. anggerik rimba

    March 24, 2012 at 1:31 pm

    Hah padan muka ko FA!! ini lah nama nya what goes around comes around a.k.a karma.. ko wat kt peminat ko then skang ko plak yg kena..

  4. norah

    March 24, 2012 at 9:03 am

    SAPE owen Wilson ni??? jujur aku tak kenal !! :)

    • secah al yahyu

      March 24, 2012 at 1:58 pm

      ko duduk dlm gua tempurung ke hapa?? x pun kt celah bedah mn??? atau pn ko x reti membaca??? bc lah post abg nara bkenaan marion counter tu la pondan!!! huhaiii sengal btl la.. sedeehhhhhhh!!!

    • norah

      March 24, 2012 at 2:30 pm

      dh memang aku x kenal, yang kau nk melenting pehal?? melalak bagai dh kenape?? jz bg aku jawapan dh la..
      manusia xde sivik.. tah pape je..

    • boifren fahrin ahmad

      March 25, 2012 at 1:09 am

      aku setuju ngan minah secah nih.. klu nk tahu owen tuh siapa? tgk la post abg nara tuh.. huhuhu!

  5. meeradriana

    March 24, 2012 at 2:35 am

    wah..blagak nyer c mat saleh tu..
    PM pun terkena artis bollywood..
    apatah lagi fahrin tkena artis hollywood..

Loading...