Permintaan Fahrin Ahmad Untuk Bergambar Ditolak Aktor Hollywood, Owen Wilson

Permintaan Fahrin Ahmad Untuk Bergambar Ditolak Aktor Hollywood, Owen Wilson

Kasihan Fahrin Ahmad. Hajatnya untuk bergambar dengan bintang Hollywood, Owen Wilson tidak kesampaian bila aktor itu menolak permintaannya. Peristiwa berlaku semasa Sapura & Kencana Petroleum Red Ribbon GP Ball 2012 malam semalam.

Anda mempunyai band sendiri? Ingin jamming? Kami menyediakan pentas untuk anda, anda hanya perlu walk-in ke Bazar Seni Industri Budaya pada hari Ahad, 8.00 malam, 25 Mac 2012 (minggu ini). Sambil jamming, sambil buat persembahan untuk orang ramai. Mungkin kumpulan muzik anda akan berpeluang untuk bertapak lebih jauh? Hanya di Bazar Seni Industri Budaya. “SEMARAKKAN SENI BUDAYA”!

Excited dengan kehadiran aktor yang mula dikenali menerusi filem Shanghai Noon, Fahrin sememangnya tidak sabar-sabar mahu berjumpa aktor tersebut dan menyatakan keinginannya untuk berjumpa aktor itu kepada wakil portal hiburan Daily Chilli.

Advertisement

Sebaik saja selesai acara bersama media, Fahrin yang merupakan selebriti Red Ribbon Malaysia untuk malam tersebut, telah membuat permintaan untuk bergambar dengan aktor itu, tetapi ditolak Owen dan pengiringnya.

Mungkin juga Owen letih kerana penerbangan dari Los Angeles sebelum itu, atau mungkin dia tidak menyedari yang Fahrin ialah selebriti Red Ribbon Malaysia. Tetapi Fahrin yang budiman tampak tidak kisah, sebaliknya berkata dia rasa bertuah diberi penghormatan untuk menemui bintang Hollywood, dan berharap akan diberi peluang yang sama lain kali.

Sapura & Kencana Petroleum Red Ribbon GP Ball 2012 ialah majlis untuk meraih dana bagi Yayasan Aids Malaysia dan Projek Kemiskinan Global semasa Petronas Malaysian Grand Prix.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

151 Comments

  1. anon boleh dibengangi but then, welcome to internet. even w/ the creation of smartphones never stop people from being idiotic.

  2. Anonfamous

    March 24, 2012 at 1:38 am

    Aku suka anonymous tersebut berhujah dgn fakta dan cool berbanding mereka2 yang sentap tak tentu pasal! Bngong.

  3. aku benci ANONYMOUS

    March 23, 2012 at 8:46 pm

    anonymous betul2 annoying..selalu best je bce blog BN..skrg rse mcm semak sjak ade anonymous..smua dia nak cri gduh,smua tak btol dkt mte dia..smua entry klu org comment mst nak prtikaikn..kcian korang, slgi ade anonymous, korang tde hak kbebasan b’suare lg..serius,wlupn tak knal tp rse mcm bnci gle..

    *anonymous sentiase betul, kita sentiase salah..itu pmkiran org tak b’akal..MENYEMAK.

  4. kukukaki

    March 23, 2012 at 6:13 pm

    Owen wlson thp bdoh tu pun hdap n x pyh nk bga law bgmbr, mby fahrin yg memg bjet cool ni igt wilson nk lyn dia? Yup dia memg smbg. Pnh dtg tmpt kje aku kt pulau femes mlysia n dia mnjdi host utk prgram gds mlyu. Kawan2 aku ni sbk duk canang fahrin ensem la baikla. Of crse la dia trsyum sbb kmi staff front of the house, muda2, , yg xtahan mkcik hk ada kot nk bgmbr ngn dia tp dia tlk mnth2 tgikan sore lg ok. Memg kurg ajr. Sdhla seme free atlst iktla kt mkcik tu. Sush pyh dia tlg kmskn blik tu. Yg xtahan ngn kawan aku ( dia skrg model n duta air asia ) pyalah poyo fahrin nk bgmbr dia igt km ni kbulur sgt kot. Siap kawan aku tye lg. Who r u? Sory i,m profesionl , msa kje sy xkn lyn sape2 pun evn arts fvrte sy. Apth lg anda sy kurg knl. Tq

    ha3 ambk ko fahrin now wilson lak bls. Pisang berbuah dua kli

    • cikgu tuisyen

      March 23, 2012 at 11:15 pm

      Walaupun ejaan kau teruk, tapi aku paham jugak la cerita kau dengan agak susah payah… Hahahaha…

    • Anonymous

      March 24, 2012 at 1:41 am

      Benci betul baca komen guna singkatan diatas ni.aku benci.org lain taknak benci lantai la…perosak bahasa.

    • Anonymous

      March 24, 2012 at 1:43 am

      Eja dengan betul.fail!

  5. dulu aku suka dia tapi sekarang tak

    March 23, 2012 at 5:20 pm

    Aku bukan nak cakap ape la wei, tapi fahrin ahmad ni memang sombong gila babi kot. Dari dulu aku duk suka tapi lama-lama aku rase dia ni poyo tak beragak. Tak kena memang tak rase ar weh, bukan mende pon, tapi takyah la nak poyo sangat. Menyirap betul aku.

Loading...