Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Perlu Ke Kulit Hitam?”- Promosi Barang Kosmetik Tak Kena Gaya, Syatilla Melvin Dikecam

Syatilla Melvin yang kini bergelar usahawan kosmetik nampaknya telah menerima kritikan yang agak hebat daripada netizen susulan satu video promosi produk keluarannya yang dikatakan tidak sensitif dan melampaui batas.

Syatilla MelvinSumber : Instagram Syatilla Melvin  

Difahamkan, video tersebut merupakan salah satu rangka promosi produk baru jenama Kekasih HQ yang diusahakan Syatilla bersama adik beradiknya yang lain.

Advertisement

Namun begitu video yang memaparkan transformasi warna kulit daripada gelap ke cerah itu menerima pelbagai respon yang berbeza daripada pengikut dan juga peminat isteri kepada pelakon Shaheizy Sam ini.

IG Syatilla MelvinSumber : Instagram Syatilla Melvin  

Dalam kapsyen hantaran video tersebut, produk baru yang belum diumumkan namanya itu bakal dilancarkan pada minggu hadapan.

Ketika meninjau ruangan komen, rata-rata pengikut media sosial Syatilla merasakan bahawa intipati video tersebut sebagai agak keterlaluan dan tidak sensitif.

Syatilla MelvinSumber : Instagram Syatilla Melvin  

Malah, ada yang menganggap percubaan Syatilla mempromosikan produk dengan cara sedemikian sebagai langkah promosi yang buruk dan tidak patut dilakukan.

Terdahulu, Syatilla pernah juga dikecam kerana mengiklankan produk jamunya iaitu Pengaseh dengan imej yang tidak sesuai untuk dipertontonkan secara umum kepada semua lapisan masyarakat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. IKAN SEPAT

    February 17, 2021 at 8:52 am

    DORANG YG JUAL PRODUCT SAMPAH KAYA RAYA MENUNJUK PAT SOCIAL MEDIA KEKAYAAN DORANG.. YG BELI SUPPORT CUKUP BULAN GAJI NYAWA2 IKAN.. KEMPAS KEMPIS KEMPUS .

  2. IKAN SEPAT

    February 17, 2021 at 8:49 am

    YG BELI PRODUCT SAMPAH YG SEBENARNYER TAK BIJAK SUPPORT BENDA2 MARKETING NO QUALITY MACAM NI.

  3. Anonymous

    February 17, 2021 at 4:13 am

    Pandangan Western for her video : racist kind marketing

  4. Aku Menyampah

    February 16, 2021 at 8:57 pm

    Publisiti murahan utk artis low class. Siapa yg support dia ni mmg tak guna otakla..

  5. unknown

    February 16, 2021 at 5:33 pm

    stupid & cheap marketing pon org beli gak.. tu yg ak lg x paham

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama