“Perli Paling Win!” – Mak Mentua ‘Mention’ Puteri Sarah Isteri Syamsul, Netizen Suruh Ira Kazar Sedar Diri

Hiburan

“Perli Paling Win!” – Mak Mentua ‘Mention’ Puteri Sarah Isteri Syamsul, Netizen Suruh Ira Kazar Sedar Diri

Untuk memiliki ibu mentua yang baik merupakan satu rezeki yang amat bermakna buat seorang wanita yang bergelar isteri dan itulah apa yang dialami oleh pelakon Puteri Sarah apabila memiliki ibu mentua yang sangat menyayangi dirinya.

Biarpun rumah tangga sudah bergolak sejak empat tahun yang lalu, keluarga mentua tetap berada di sisi untuk memberi sokongan sepenuhnya kepada Sarah serta anak-anak.

Advertisement

Dapat lihat kasih sayang yang diterima seperti sebelum ini Datin Fatimah Ismail ada membuka mulut berhubung isu orang ketiga dan beliau meminta agar gadis terbabit untuk bertaubat. Walaupun tidak menyebut nama, tetapi beliau berkata individu itu sendiri tahu siapa dirinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patimah Ismail (@dpatimah012)

Baru-baru ini, perkongsiaan isteri kepada pengarah hebat Datuk Yusof Haslam ada memuat naik satu foto di Instagram yang mencuri perhatian orang ramai.

Bukan hanya memuat naik foto bersama menantunya yang sedang makan bersama-sama, tetapi di caption foto itu juga beliau secara jelas memberitahu Puteri Sarah merupakan isteri kepada anak lelakinya, Syamsul Yusof.

komen ig

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen berasa seronok melihat kapsyen ibu mentua Puteri Sarah itu dan memuji Datin Fatimah kerana sangat menjaga hubungannya bersama menantu serta mendoakan ikatan keluarga mereka sentiasa akrab.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

natasha hudson ac mizal anjing
5 bulan lalu

"Ada Kala Manusia Ni Lebih Binatang Dari Binatang" - Natasha Hudson Tegur Dato Ac Mizal Isu Anjing Liar

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    July 16, 2022 at 10:12 pm

    Biorla dia nak kawen lain sebab dia mmg mampu, even kalau mertua syg tapi kalau dah laki dia nak kawen baikla dia kawen dari buat maksiat, kdg2 nak retain relationship and bgtahu semua org apa yg berlaku pun tak bagus, lagi2 filem suami dia tgh naik, org lebih nampak kerja keras sesorang dari mereka yg dok bising kat khalayak

    • Anonymous

      July 18, 2022 at 8:42 am

      U go find u daddy kazar ask him how guy can f**k two wmn at the same time?is not jijik ???hello if r wr u.is it u not jijik??if u willing to accept like that kind of relationship being third of like stuff pmuas nafsu je ..ye la klu dh mcmtu msti c sang laki tu mmg giler kuat nafsu serake jwb nye .jd if got some other women yg sggup jd org ke 3 yg hya nk d cucok atau nk d cucok sgt2 even smpai biar laki org pon alahaii sggup jd btine yg tkda harga diri!btine rmpas suami org ialah betine yg (MURAH) ada harga lgi kot sang placor . and than till bila2 pon u are more worst than banjingan placor…so think before act…jgn act kt laki org yg ada duit…act lar lelaki yg bujang luar sna..g bina hdup dgn hati dn pgorbanan masing2 k msih rmai lg jantan bujang yg kayaraya!jgn malu kn muke bapak ko yg dh nk mamposss tu k..bodoh x ajar ank die baik2! Jgn2 sma je bapak burik ank rintik sma je sundall!!giler hartaa!ketara sgt x ckup mkn..smpai matlamat rmpas2 suami org lenn dh jd krjaya utk nk hdup! Hakktuiiii! Bkin malu tanah air! Jenis yg tkda kstiaan dn kjujuran dlm diri!x bole jd isteri atau suami ok! Sia2 je klu dpt kawin pn nt pkra yg sma jgk akn brlaku xpsl psl kne telan batu bela btu telongkop mamposss!

  2. Anonymous

    July 15, 2022 at 9:51 am

    tajuk cite ni.. sungguh mengelirukan??????

  3. Anonymous

    July 14, 2022 at 3:05 pm

    hahahaha…Ira Kazar ke tuuuu

  4. anonymous

    July 14, 2022 at 2:34 pm

    real truth is this sarah is so annoying

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...