March 26th, 2020

Hangat diperkatakan apabila pihak Hospital Putrajaya baru-baru ini telah membuat laporan polis terhadap dua selebriti, Dayangku Intan dan Azwan Ali atas penularan dua video yang telah menjejaskan imej hospital itu dan memperlekehkan kredibiliti kakitangan serta para pegawai perubatan dalam mengendalikan wabak COVID-19.

diva aa mohon maaf hospital putrajaya

Tidak menyangka apa yang dikatakan mengguris hati ramai pihak, Azwan atau lebih mesra dengan panggilan Diva AA tampil membuat permohonan maaf secara terbuka kepada pihak yang tersinggung dengan kata-katanya.

Azwan berkata dia mahu menebus kesilapannya dengan menjamu rendang air tangannya kepada petugas hospital berkenaan.

 

Dalam pada itu, Azwan berharap pihak Hospital Putrajaya menerima pemohonan maafnya itu dan dia berjanji untuk tidak mengulanginya lagi.
Terdahulu, Hospital Putrajaya telah membuat laporan polis berhubung tindakan pengacara itu yang memuat naik semula kenyataan penyanyi Dayangku Intan yang mendakwa mendapat layanan kurang memuaskan oleh petugas hospital berkenaan pada pertengahan Mac lalu.


10 responses to “Perlekeh Paramedik Hospital Putrajaya, Azwan Ali Mohon Maaf Secara Terbuka”

 1. Bajet kaya-raya.. Maki org dgn carutan.. Main sentimen bangsa.. Bila org ambil tindakan, menggelabah takut kena saman.. Kalau rasa makian kau tu betul, duit kau berjuta dlm bank, kenapa takut kena saman.. Puiiiii

 2. Anonymous says:

  Y dayangku intan tu pun 1 hal…dlm keadaan camni ko igt ko dpt layanan first class dari doktor, nurse???silap besar laa…dh nme pun hospital kerajaan what do you expect??nk dpt layanan first class ko hire sndri doktor, nurse peribadi ko…diorg tu sibuk nk handle covid ko sibuk nk mnta layanan first class…fuck lu..

 3. Anonymous says:

  Sakitlah azwan ali ni…….

 4. Anonymous says:

  celebrities malaysia ingat di orang dah hebat, ramai juga yang terikut gaya orang politik murahan yang begitu murah dengan cara gemar sakitkan hati orang dan kemudian mohon maaf dengan damages done bukan main besar lagi terhadap orang dituduh dan disakiti. hope these guys jadi manusia selepas ni bukannya hanya bertopengkan manusia

 5. Anonymous says:

  Kerap…. Buat salah… Minta maaf… Senang… Nanti buat lagi… Minta maaf lagi… Murah dah nilai maaf… Masa buat x nak pk… Semoga cepat2la dia sedar diri…

Loading...