Written by Bella | December 17th, 2018

Selepas seminggu berkahwin buat kali keempat dengan seorang usahawan dari Kelantan, Noor Nashriq Sekarnor, pelakon Natasha Hudson akhirnya mendedahkan wajah suaminya.

Memuat naik foto bersama suaminya di Instagram, Natasha berharap orang ramai dapat mendoakan yang baik-baik sahaja buat mereka.

Sebelum ini, pelbagai spekulasi mula timbul dan Natasha menerima serangan kritikan yang bertubi-tubi daripada netizen mengenai perkahwinannya itu. Mungkin ramai yang agak terkejut kerana ia berlangsung hanya beberapa bulan selepas beliau bercerai dengan suami ketiganya, Carleed Khaza.

Perkara yang lepas tidak perlu diungkit lagi dan sama-sama kita doakan agar rumah tangga yang dibina kali ini akan berkekalan sehingga jannah.

34 responses to Perkenalkan Suami, Natasha Hudson Minta Doakan Yang Baik-Baik

  1. pondan=anjing says:

    jenis kuat seks ni :)

    5

    7
  2. zaza says:

    Mungkin ada benarnya kata Zarina Jolie dulu ..
    Akhirnya Natasha dh jmpa saiz btg yg mampu memuaskan nafsunya?

    5

    5
  3. Anonymous says:

    ko permainkan agama ke, sekejap nmpk muka, skjap berniqap, mcm tu juga ko brkasih syg, sekejap je. Yg ini pasti sekejap.

    2

    12
    • Anonymous says:

      bila la orang dah faham n hadam yang berniqab bukan wajib. Muka n tapak tangan adalah aurat. Jadi kalau dia nak kejap tunjuk muka kejap cover, apa isunya? Orang yang jalankan ibadah haji pun kejap niqab, kejap tunjuk muka di Mekah Madinah, no hal.
      Berapa kali nak bagi paham? Yang x betul, tabaruj. Berlebih2an dalam berhias, niqab or not. Yang free hair dah tentu melakukan yang haram tapi masih pegang alasan yang berhijab pun buat dosa. Pelik bila dah tahu haram, tapi masih buat.

      115

      -1
      • Anonymous says:

        Kan dah kena sekolah. Kekeke.

        9

        1
      • Anonymous says:

        so, mulai saat ini, kalau nmpk berniqap, pasti bukan warak punya org kan..kihkihkihkih…tutup hidung kembang atau muka berjerawat batu, atau berjeragat hitam kekal lah tu kan.

        3

        6
      • El says:

        Nak buka tutup niqab okelah,tak masalah dalam islam, cume yang patot di hairankan nawaitu die tu, macam labil dikit entah riya nak tunjuk ala ala ayat cinta

        0

        0
  4. sajat says:

    yake..

    1

    1
  5. Faraj says:

    Aduii bodoh nya org pakai purdah ni…malu ker Sebab muka mengembang dh 4 kali…..! Baik bunuh diri jer lah dr pakai purdah ni…satu Dunia benci org pakai purdah ni….

    1

    56
  6. sitikusmangat says:

    Dear Natasha Hudson,

    I am not a fan. Not even a sympathizer. But I believe what ever you have done, it is your fate and rizq. Be patient.

    24

    0
  7. honeystar says:

    Hmm yela Natasha.. pape pun semoga berbahagia & perkahwinan kali ni berkekalan sampai ke syurga..
    Dan semoga Carleed terus kuat dalam membesarkan anak2..he is truly deserve better wife

    4

    0
  8. Springle says:

    Aamiin…..

    1

    0
  9. Anonymous says:

    Dah selama nikah….syukurlah

    0

    0
  10. pelik aku says:

    rajin dia ni kawin cerai

    4

    0
    • Anonymous says:

      asben 1st – jual emas jer xcukup kaya.. kene tangkap sebilik dgn mertua dgn 2nd asben yg dato tu
      asben 2nd – laki skandal pulak dgn daphne iking smpi dpt anak… terbukti ujian DNA.. natasha pun buat langkah skandal dgn asben 3rd… dua2 kene cerai.. yg laki ceraikan daphne… laki natasha dh kantoi ceraikan jgk
      asben 3rd – termakbul doa nk org kuat agama… tp hidup biasa2 laaa takde laa banglo mcm asben dulu dato kan… cerai nusyuz skandal dgn laki 4th
      asben 4th – latest harap kekal lah kali ni… sbb record skandal natasha ni byk kali dah
      ooh yaa mane aku tau…. sbb aku minat natasha hudson ni cantik… dulu kan berlakon makin lama makin hilang dr tv.. cuma ade cerita2 skandal dia tiap kali lepas 1 2thn kawin.. ayat power dia ni cukup edah kawin baru…. yg masih single2 cer try2 baik dgn dia ni.. mane tau kongsi ilmu

      0

      0
  11. Anonymous says:

    sape yang tahu kisah dia…haaa tau laa kenapa dia asyik cerai kahwin…hehe

    1

    0
  12. fan natasha says:

    untung natasha, dapat merasa banyak jenis
    yang lemah pasti kecundang

    0

    0

Leave a Comment

Optional